Σκέψεις την πρώτη μέρα του Οκτώβρη


Tι χρώμα έχουν τα όνειρα του Οκτώβρη;

Για μένα έχουν το χρώμα της βροχής και του ουρανού και μία μικρή μελαγχολία στην καρδιά τους. Μία μελαγχολία που όμως μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης τις φθινοπωρινές ημέρες του Οκτώβρη.

Ο δικός μου Οκτώβρης είναι το βιβλίο. Στις 30 Οκτωβρίου παραδίδω όλο το υλικό μετά τον τελικό μου έλεγχο και ξεκινά η διαδικασία έκδοσης μέσα στους επόμενους μήνες. Έχω φτάσει στις 501 σελίδες στον υπολογιστή και όπως καταλαβαίνετε οι διορθώσεις που πρέπει να κάνω είναι απαιτητικές. Χτυποκάρδι δυνατό, είμαι στον “κόσμο μου” αυτή την περίοδο, δεν έχω πολλή επαφή με την πραγματικότητα!! 🤣☺️😂 Σε δημιουργικό δρόμο όμως, παρά το άγχος και την πίεση και ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Πρωινή συνάντηση σήμερα με τον Καθηγητή μου για να συζητήσουμε για το βιβλίο και τις άλλες σημαντικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τις οποίες επίσης τα τέλη Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για παράδοση εκτεταμένου υλικού!

Του είπα ήδη τηλεφωνικώς ότι είμαι πολύ αγχωμένη και εννοείται με πείραζε ότι “θα γράψεις αλλες 100 σελίδες και θα συνέλθεις”. Ευτυχώς που έχει τόση θετική και αισιόδοξη διάθεση ο μέντοράς μου, γιατί νομίζω το χιούμορ σώζει, μας δίνει δύναμη!

Ο φετινός Οκτώβρης είναι “χωρίς ανάσα” και αυτήν τη στιγμή εύχομαι να μου φτάσει ο χρόνος!

Δύναμη να ευχηθώ σε όλους μας και όσες και όσοι, από την παρέα του blog, βρίσκεστε σε παρόμοια κατάσταση με μένα, να τρέχετε να τα προλάβετε όλα και να μη σας φτάνει ο χρόνος, με καταλαβαίνετε απόλυτα! “Αγωνιστικούς χαιρετισμούς” λοιπόν σας στέλνω.

Καλό μήνα, με υγεία πρώτα και πάνω από όλα, με όμορφες και δημιουργικές στιγμές!

Ανάρτηση φωτογραφίας από: https://unsplash.com/photos/MJ4JnGdiQmE

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.