Στη νέα γενιά που θέτει στόχους και ονειρεύεται


Αΰπνη αναμένοντας τα αποτελέσματα των μαθητών μου, “αγκαλιά” με το κινητό περιμένοντας με αγωνία την ειδοποίηση… Που ήρθε νωρίς το πρωί για να με πλημμυρίσει χαρά…

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στις εξετάσεις των ξένων γλωσσών και στους μαθητές του Διδάσκαλείου μου (“Αγγελική Φ. Καρδαρά”) για την επιτυχία τους!! Η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη, γιατί έχουμε δημιουργήσει σχέσεις ζωής και αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για όλους τους μαθητές μου!!

Πάντα να κοιτάτε ψηλά, να ονειρεύεστε και να αγωνίζεστε για την επίτευξη των σημαντικών σας στόχων!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί, πάρα την πολύ δύσκολη χρονιά που διανύσαμε, αποδείξατε ότι η νέα γενιά έχει τη δύναμη να πετύχει τους στόχους της!

Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω το ποσό συγκινημένη είμαι, όπως κάθε χρονιά βέβαια με τα αποτελέσματα των μαθητών μου, αλλά ειδικά φέτος με όλα όσα περάσαμε αντιμέτωποι με τη σφοδρή υγειονομική κρίση, μόλις έλαβα τα αποτελέσματα έκλαιγα από χαρά!

Προχωράμε, δυναμικά, δημιουργικά, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες, να θέτουμε στόχους και να πραγματοποιούμε όνειρα!!!

Ανάρτηση φωτογραφίας από: https://unsplash.com/photos/pYWuOMhtc6k

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.