“Δύο εβδομάδες αξίζουν τη ζωή μας ολόκληρη”


Διαβάζοντας την επιστολή της Θεώνης Χρονοπούλου από το Oderzo, μία πανέμορφη πόλη στη επαρχία του Τρεβίζο, στο υπέροχο Veneto, όπως γράφει στο blog του postmodern συγκινήθηκα και “λύγισα” με τη συγκλονιστική περιγραφή της, γιατί είναι αυτό το ξαφνικό “σταμάτημα της ζωής” που σοκάρει και όπως είναι φυσικό δημιουργεί βαθύ πόνο και έντονο προβληματισμό για το αύριο (https://www.postmodern.gr/agapitoi-sympatriotes-stin-ellada-as-m/).

Ωστόσο, λόγω του ότι είναι μία εξαιρετικά δύσκολα διαχείριση κατάσταση και σε συναισθηματικό-ψυχολογικό επίπεδο, πιστεύω ότι αξίζει να δώσουμε έμφαση στη χώρα μας και προς αυτή την κατεύθυνση και από την παραπάνω επιστολή θα ήθελα να κρατήσω και να τονίσω το ότι η ζωή θα συνεχιστεί.

“Δυο εβδομάδες αξίζουν τη ζωή σας ολόκληρη!
Ξέρω πως είναι δύσκολο! Πιστέψτε με, θα φαίνεται σαν να σταμάτησε η ζωή ! Όμως θα πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο!!!!!”.

Η σκληρή αυτή περίοδος που βιώνουμε θα περάσει και θα περάσει πιο “ανώδυνα” με την εφαρμογή όλων των μέτρων πρόληψης, με την συνειδητοποίηση της σοβαρότητας της κατάστασης από όλους μας και υιοθέτηση μίας υπεύθυνης στάσης και συμπεριφοράς.

Προχωράμε με δύναμη, ψυχραιμία και υπευθυνότητα!

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.