Οργάνωση της Ομάδας Εργασίας για το «Έγκλημα στα ΜΜΕ»


Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για εμάς τους εκπαιδευτικούς, εάν μάλιστα κριθεί υπό συνθήκες αναγκαίο, να αναπτύξουμε περισσότερο και με τρόπο συστηματικό την τηλεργασία και όλες τις πολύτιμες δυνατότητες που μας παρέχει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το έχω γράψει και στο παρελθόν, κρίνω πολύ σημαντικές ειδικά για τους ενήλικους εκπαιδευόμενους τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία στην εκπαιδευτική διαδικασία και προσπαθώ τα τελευταία έτη να τις αξιοποιώ και να έρχομαι με αυτό τον τρόπο σε επικοινωνία με όλα τα μέρη της Ελλάδας, για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Επομένως, αυτή την κρίσιμη περίοδο αποφασίσαμε με τη Διευθύντρια του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος, κ. Μάρθα Λεμπέση, εφόσον έχουμε τη δυνατότητα για να μην πάμε πίσω τις προετοιμασίες μας, να ξεκινήσουμε την οργάνωση της Ομάδας Εργασίας για το «Έγκλημα στα ΜΜΕ», Crime & Μedia Lab στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος, διαδικτυακά και προς αυτή την κατεύθυνση θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ενδιαφέρομενους ότι τόσο οι συνεντεύξεις για τη συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας όσο και οι εκπαιδευτικές δράσεις αλλά και η διοργάνωση ερευνητικών και επιστημονικών μας δράσεων για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο θα διεξάγονται μόνο μέσω Skype.

Προσεχώς, θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις νέες εκπαιδευτικές δράσεις του Crime & Media Lab.

Η εκπαίδευση συνεχίζεται, δυναμικά και δημιουργικά, με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα! Ας είναι τουλάχιστον ένα θετικό μήνυμα της εποχής.

Αναλυτικές πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής στο “Crime & Media Lab” στο παρακάτω link: e-keme.gr/crime-μedia-lab/

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας, Ζητήματα Εκπαιδευτικά, Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.