Αστυνομική λογοτεχνία


Πρωινή συνάντηση με σημαντικό Έλληνα συγγραφέα της αστυνομικής λογοτεχνίας είχα σήμερα και πραγματικά “ταξίδεψα”! Ήταν τόσο ενδιαφέρουσα και δημιουργική η συζήτησή μας για τα συναρπαστικά μονοπάτια της λογοτεχνίας και μάλιστα του είδους που κι εγώ αγαπώ πάρα πολύ….

Πρώτη φορά μάλιστα είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με συγγραφέα της αστυνομικής λογοτεχνίας και κρατώ όλα τα πολύτιμα και ενδιαφέροντα που μου εκμυστηρεύτηκε για τον τρόπο με τον οποίο κάνει την έρευνά του και εμβαθύνει στην υπόθεσή του.

Όταν δέ αυτός ο σημαντικός άνθρωπος μου πρότεινε να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί στο μέλλον, ομολογώ ότι χάρηκα απίστευτα, γιατί δεν το περίμενα ότι θα μπορούσα, με κάποιον τρόπο, να ανακαλύψω από πιο κοντά τη μαγεία του αστυνομικού μυθιστορήματος….!

Το ποιος είναι ο αγαπημένος συγγραφέας θα σας το αποκαλύψω στο προσεχές χρονικό διάστημα, γιατί ήδη κανονίσαμε να κάνουμε μία ομιλία μαζί και πιστεύω ότι μία δημιουργική συνεργασία θα “γεννηθεί” που -ποιος ξέρει;- μπορεί κάποτε να έχει και…συγγραφική κατάληξη!!

Αυτό που σκεφτόμουν, τέλος, είναι πόσο εποικοδομητικές είναι οι συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν δυνατή προσωπικότητα και μπορούν να “διαβάζουν πίσω από τις γραμμές”, βλέποντας πέρα από τα συνηθισμένα και καθημερινά…

Μαγικό απόγευμα να ευχηθώ, επομένως, στην υπέροχη παρέα του blog!!!

💖😍💝

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας, Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.