Απόγευμα Σαββάτου….


Το απόγευμα του Σαββάτου με βρίσκει πλήρως εξαντλημένη και “χουχουλιασμένη” στα ζεστά, γιατί η εβδομάδα ήταν δύσκολη με την ίωση που με ταλαιπώρησε και σήμερα η 4ώρη διάλεξη εξελίχθηκε σε 5ωρη! Την απόλαυσα όμως παρά πολύ και είμαι ενθουσιασμένη που οι εργασίες του “Crime & Media Lab” ξεκίνησαν τόσο δυναμικά και δημιουργικά!! Κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Η αρχή ενός επιστημονικού ονείρου που έγινε πραγματικότητα, μετά από εντατικό σχεδιασμό, επιμονή, υπομονή και προσήλωση στον στόχο.

Θα ήθελα βέβαια να ήμουν τώρα στην όμορφη γιορτή των φίλων μας, αλλά δυστυχώς είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την υπόλοιπη οικογένεια, από φόβο μη λιποθυμήσω σε κανένα καναπέ….απορώ μάλιστα που βρήκα τη δύναμη σήμερα και την ενέργεια, γιατί εχθές το κεφάλι μου πονούσε πάρα πολύ και κοιμήθηκα από τις 8 το βράδυ!

Οπότε, απόψε, σπίτι, πολύ ήρεμα ακούγοντας αγαπημένη μουσική, χαλαρώνοντας και κάνοντας, όπως πάντα, όμορφα όνειρα και συναρπαστικά ταξίδια με τον νου! Να ευχηθώ ένα καλό βράδυ στην υπέροχη παρέα του blog, με πολύ όμορφες στιγμές!!💖🤩😍

Υ.Γ. Και μιλώντας σε προηγούμενα κείμενα για τις διάφορες μητέρας εργαζόμενης και πατέρα εργαζόμενου, για να τα ακούτε κι οι μπαμπάδες…να αναλύω σήμερα μία υπόθεση “overkilling”, να με παίρνει η κόρη μου τηλέφωνο για να μου πει να της κανονίσω για τα μαλλάκια της, να τα φτιάξει γιατί αλλιώς “πώς θα πάει στο αποκριάτικο πάρτι του σχολείου;”, με αποτέλεσμα να μιλάω για την άσκηση ακραίας βίας και να σκέφτομαι εάν ετοιμάστηκε το κοριτσάκι μου για τον χορό! Στιγμές & Συναισθήματα!!! Έντονα, που χαράσσονται ανεξίτηλα στην καρδιά….

Και για όσες και όσους αγαπούν το Σάββατο…

“I told myself that I was going to live the rest of my life as if it were Saturday”.
Chip Gaines, The Magnolia Story

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.