Τρία χρόνια πριν…μία γλυκιά υπενθύμιση και η δύναμη της φιλίας


Τρία χρόνια πριν…

πάλι τα λέγαμε συγγραφικά, με αγαπημένους ανθρώπους!! Και χθες, ήρθαν ξανά οι πολύ αγαπημένοι μας φίλοι, να τα πούμε! Είναι σαν όνειρο, κάποιες στιγμες, η ζωή!!

16-2-2017: Έγραφα στον διαδικτυακό μου τοίχο, όπως μου θύμισε το fb:

“Ήρθε η αδελφική μου φίλη Αίγλη από Αγγλία να φάμε πρωινό μαζί σήμερα, την ίδια στιγμή έρχονται και οι προσκλήσεις από τον εκδοτικό! Κι επειδή πιστεύω στα “σημάδια” (η ποιητική μου ανθολογία πριν από μερικά χρόνια έγινε βιβλίο λόγω της Αίγλης και του Χρήστου…άλλη φοβερή ιστορία), το παίρνω ως ένα όμορφο “σημάδι”. Αχ! Τι υπέροχο συναίσθημα να έχεις υπέροχους φίλους!!! Έτσι, με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω τις προσκλήσεις και ελπίζω να παρευρεθείτε όλοι στην παρουσίαση (Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στον Ιανό-Σταδίου 24) και να ανταλλάξουμε δημιουργικές σκέψεις και ιδέες!!”

Αυτές οι μέρες του Φεβρουαρίου είναι πολύ ιδιαίτερες, γιατί κάθε χρόνο τέτοιες μέρες έρχονται οι κολλητοί μας φίλοι από την Αγγλία λόγω δικών τους χειμερινών διακοπών. Το έχω ξαναγράψει, η φιλία στη ζωή μου έχει διαδραματίσει ρόλο καθοριστικό. Είμαστε “οικογένεια” με τους πιο αγαπημένους μου φίλους και όσα έχουμε μοιραστεί θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην καρδιά, γιατί πολλά από αυτά τα γεγονότα μας έχουν καθορίσει, έχουν προσδιορίσει την ύπαρξή μας και διαμορφώσει την προσωπικότητά μας, οδηγώντας μας ακόμα και σε σημαντικές και κρίσιμες για τη ζωή μας επιλογές.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ανεκτίμητες στιγμές και τις πολύ ξεχωριστές συζητήσεις μας. Τους ευχαριστώ για τα απίστευτα γέλια, αλλά και για εκείνες τις στιγμές συγκίνησης, για όσα όμορφα και δύσκολα ζήσαμε μαζί και εύχομαι η δύναμη της αληθινής φιλίας να είναι πάντοτε φάρος φωτεινός στις ζωές μας.

💖

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.