Ενθύμιο


Μου φέρνει η κόρη μου, σήμερα το απόγευμα, ένα τετραδιάκι που βρήκε στο “μαγικό ντουλαπάκι” με όλα τα ενθύμια από την παιδική μου ηλικία. Νόμιζα ότι θα είναι ένα από τα πάρα πολλά ημερολόγια, καθώς κρατούσα ημερολόγιο από το Δημοτικό. Ήταν όμως κάτι διαφορετικό! 😅😜

Ένα…σενάριο όπως έγραφα στην πρώτη σελίδα, γραμμένο στα 12 μου, το καλοκαίρι που τελείωσα την έκτη δημοτικού, που, μάλλον σε σαπουνόπερα έφερνε, με μυστήριο όμως (κλασικά), καθώς όλα ξεκινούν με μία εξαφάνιση! Η ιστορία λαμβάνει χώρα (όχι όπου όπου) αλλά…στη βίλα Μορέλη, που συνταρράσσεται από σκάνδαλα!!😅😅

Οι διάλογοι αποκαλυπτικοί! Ο ένας από τους γιους της οικογένειας εξαφανίζεται, αλλά η μητέρα το αποδίδει στη “νεανική του τρελά” και δηλώνει ότι δεν θα “ανακάτεψει την αστυνομία, γιατί η οικογένεια έχει ιστορία και πρέπει να αποφευχθεί το σκάνδαλο λόγω των σχέσεων της με βουλευτές και υπουργούς”, με την κόρη (που έχει το όνομα της κόρης μου!!!!! Αυτό με συγκίνησε) να ρωτάει το κορυφαίο:

“Νομίζεις ότι δεν θα μαθευτεί από τους δημοσιογράφους;”

Και όντως την επόμενη μέρα είχαν μαζευτεί δημοσιογράφοι από όλες τις εφημερίδες! Η πολύπαθη οικογένεια Μορέλη πέρασε τελικά πολλά, με κρυμμένα έγγραφα, με έρωτες, πάθη και μίση, μέχρι η ιστορία να φτάσει στο τέλος της!

Να πώς περνούσα τον ελεύθερο χρόνο μου μικρή!!🤩🤩💖💖 Σε κάποια από αυτά που έγραφα, μάλιστα, μοίραζα και ρόλους στους φίλους μου, να κάνουμε ολοκληρωμένη δουλειά!!

Γέλασα πολύ με τις παιδικές αναμνήσεις και βέβαια το “μαγικό ντουλαπάκι” κρύβει μέσα του πολλές ακόμα ιστορίες και σενάρια!!

Καλό βράδυ στην υπέροχη παρέα του blog!! Με όμορφες αναμνήσεις και στιγμές!!

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.