Για το νέο βιβλίο


Μπορεί να έχω κάποιο καιρό να σας γράψω εξελίξεις για το νέο μου βιβλίο, θα σας δώσω όμως σήμερα ένα μικρό hint. Αυτή την περίοδο συγγράφω, πυρετωδώς. Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί είναι εκτενές και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όσο ασφαλώς μπορεί να ολοκληρωθεί το υλικό στη θεματική που δουλεύω.

Είναι η πιο αγαπημένη μου θεματική και παρά το αυξημένο άγχος, δεδομένου ότι η Σκιαγράφηση του ψυχολογικού προφίλ εγκληματιών που απασχόλησαν τα ελληνικά ΜΜΕ (1993-2018) διαγράφει μία καλή πορεία και θα ήθελα πολύ το νέο μου συγγραφικό εγχείρημα να έχει μία εξίσου δυναμική πορεία, πραγματικά απολαμβάνω τη δημιουργική κι ενδιαφέρουσα διαδικασία της συγγραφής.

Και ειδικά σε αυτό το βιβλίο συμβαίνει κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα βιβλία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί εκφράζει απόλυτα όσα νιώθω και είμαι.

Όσον αφορά εκείνες τις στιγμές που η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, σκέφτομαι ένα μόνο πράγμα και ακολουθώ έναν μόνο δρόμο, τον οποίο μάλιστα συμβουλεύω και τα παιδιά μου όταν με ρωτάνε πώς να γράψουν μία καλή έκθεση: αφήνω την ψυχή μου ελεύθερη, συγκεντρώνω το μυαλό μου στο κεντρικό θέμα που διερευνώ και θέτω στον εαυτό μου ερωτήσεις που θα με ενδιέφερε να μάθω την απάντησή τους και ταυτόχρονα ερωτήσεις που πιστεύω ότι θα ενδιέφεραν το αναγνωστικό κοινό, στις οποίες επιχειρώ να δώσω απαντήσεις, καλύπτοντας στο μέτρο του εφικτού όλες τις καίριες πτυχές τους.

Αυτά τα συγγραφικά νέα, εδώ!! Κλασικά, ήρθε η ώρα των μαθημάτων. Σας αποχαιρετώ με ένα φιλί και εγκάρδιες ευχές για μία όμορφη και δημιουργική συνέχεια της ημέρας σας!!

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.