Πρόσωπα


Και έρχεται η στιγμή, έγραψα σήμερα το πρωί στο blog (https://aggelikikardara.wordpress.com/2020/01/27/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ae/), σε μία στιγμή μου αρκετά ιδιαίτερη…

Σε εκείνη τη στιγμή ήρθαν στο μυαλό μου αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου. Ποια είναι αυτά τα πρόσωπα στη δική μου ζωή;

Τα πρόσωπα που μου δίνουν πάντοτε δύναμη, όλα αυτά τα χρόνια. Με τον δικό τους, μοναδικό, τρόπο. Που με κάνουν να θέλω να φτάσω πιο ψηλά και να κατακτήσω τα όνειρά μου. Που αποτελούν πηγή έμπνευσής μου. Πρόσωπα που εκτιμώ και θαυμάζω, για τη δύναμη της προσωπικότητάς τους και για τη στάση ζωής τους.

Αυτούς τους ανθρώπους είναι βέβαιο ότι αξίζει να τους έχουμε δίπλα μας. Αλλά ακόμα κι είμαστε, λόγω καταστάσεων και συνθηκών μακριά, είναι τουλάχιστον σημαντικό με κάποιον τρόπο να γνωρίζουν ότι έχουν μία θέση στην καρδιά μας….

Καλό βράδυ στην υπέροχη παρέα του blog! Με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί τότε οι στιγμές αποκτούν βαθύτερο νόημα και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.