Κυριακή με σκέψεις!


Μετά από τη χθεσινή μαγική βραδιά στο ΚΕ.Μ.Ε. μας, ξεκούραση στο σπίτι και το βραδάκι διάβασμα για όσα ωραία σας ετοιμάζουμε!

Γιατί τίποτα δεν γίνεται, χωρίς κόπο και σκληρή δουλειά….

Ομολογώ ότι συγκινήθηκα με τη χθεσινή συνέντευξη με τον καλεσμένο μας στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος, κ. Πάνο Κοκκινόπουλο, γιατί ως μαθήτρια παρακολουθούσα με τεράστιο ενδιαφέρον την “Ανατομία ενός εγκλήματος” (δεν έχανα επεισόδιο) και μάλιστα είχαμε καθιερώσει με τις κολλητές μου φίλες την επόμενη από την τηλεοπτική προβολή ημέρα, να συζητάμε για το επεισόδιο και να φτιάχνουμε τις δικές μας “εγκληματολογικές ιστορίες”, βάζοντας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμάς και τους φίλους και τους γνωστούς μας ασφαλώς!! 😂😂😂

Τότε βέβαια, δεν μου περνούσε ούτε ως σκέψη από το μυαλό ότι κάποια μέρα θα έπαιρνα συνέντευξη, live, στον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο και ότι η αρθρογραφία μου για τις σειρές του θα συμπεριλαμβάνονταν στη Wikipedia.

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1_%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82_%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82_(%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC)

Ωστόσο, πιστεύω -και το διαπιστώνω τώρα με ιδιαίτερη χαρά και με τους συνεργάτες μου- ότι τα σημαντικά ενδιαφέροντα της εφηβείας μπορούν, τελικά, να εξελιχθούν στην ενήλικη ζωή στα πιο μεγάλα επαγγελματικά μας όνειρα. Επομένως, είναι σημαντικό να καλλιεργούμε την κλίση μας σε ό,τι αγαπάμε και κάνουμε με πάθος από μικροί.

Κι αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, βλέπω τον εαυτό μου να κάνει αυτό ακριβώς: να γράφει αδιάκοπα, να κάνει συνεχώς ερωτήσεις τύπου συνέντευξης σε όλο τον κόσμο, θέλοντας να ανακαλύψει “ιστορίες ζωής” (και είχα ανακαλύψει κάποιες ενδιαφέρουσες ιστορίες) και να αναλύει τις ειδήσεις που βέβαια αφορούσαν υποθέσεις εγκληματολογικού ενδιαφέροντος, όλες τις “πολύκροτες υποθέσεις” της δεκαετίας του 90. Χωρίς πάλι ποτέ να μου περνάει από το μυαλό ότι στην ενήλικη ζωή μου θα ασχολούμαι με το έγκλημα και τα media…

Η ζωή όμως ίσως μας προετοιμάζει για κάποια σχέδια που κάνει για εμάς και ο καθένας μας, βάσει των επιλογών του, θα φτάσει εκεί που ονειρεύεται ή κάπου κοντά στο σημείο που ονειρεύεται ή θα πάρει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο που -ποιος ξέρει;- μπορεί να είναι καλύτερος, μπορεί και όχι! Αυτή είναι η ζωή, γεμάτη ανατροπές, επιλογές, απρόοπτα….

Καλή Κυριακή στην υπέροχη παρέα του blog!!!

Να περάσετε όμορφα!!

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.