Θερμές ευχαριστίες στο Blue Sky για τη φιλοξενία


Ευχαριστώ θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, τη Σοφία Μίντζια και τον Μανώλη Σταυρακάκη για τη φιλοξενία στην εκπομπή “Αστυνομία και Κοινωνία”.

Πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις φυλακές έλαβε χώρα στη σημερινή εκπομπή και χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχω σε αυτήν.

Ελπίζω να αναδείξαμε ορισμένα, κρίσιμης σημασίας  ζητήματα  που αφορούν τα καταστήματα κράτησης της σύγχρονης εποχής, με στόχο την ενημέρωση του κοινού.

Με τον κ. Ευτύχη Φυτράκη, πρώην Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, ποινικολόγο και Διδάσκων στο ΕΑΠ, που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, είχαμε κάνει την  περσινή χρονιά τη συνέντευξη για τον θεσμό των αγροτικών φυλακών στην Ελλάδα (μία επίσης πολύ ενδιαφέρουσα θεματική) στο postmodern.gr οπότε είχαμε την ευκαιρία, έστω και λίγο να τα πούμε πριν από την έναρξη της εκπομπής, εστιάζοντας κυρίως σε γλωσσικά ζητήματα και φυλακές.

(Βλ.σχετικά http//www.postmodern.gr/o-thesmos-ton-agrotikon-fylakon-stin-ellada-synenteyxi-me-ton-g-g-antegklimatikis-politikis-eytychi-fytraki/)

Ασφαλώς, αναλυτικά μέσα από την αρθρογραφία  αλλά και στο πλαίσιο των μαθημάτων μας στο Κεντρο Μελέτης του Εγκλήματος θα εξετάσουμε όλα αυτά τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή, γιατί οι διαστάσεις που λαμβάνουν είναι  αναμφίβολα πολυσύνθετες.

Ήδη ετοιμάζεται επόμενη δημοσιογραφική παρουσίαση για ένα ζήτημα υψηλού εγκληματολογικού ενδιαφέροντος.

Συνεχίζουμε δυναμικά και σε πολύ εντατικούς ρυθμούς!

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας, Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.