Εργασία και τα “παιδία παίζει”


Γιατί εάν δεν έχεις τα κατάλληλα στυλό στο γραφείο σου, γλυκάκια στο ψυγείο και ένα τετράδιο επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου, πώς να δουλέψεις;;

Εμένα πάντως μου φτιάχνει, πάντα, τη διάθεση να εργάζομαι σε ένα ευχάριστο περιβαλλον και να έχω μία καλή επικοινωνία στις συνεργασίες μου και όσο, τουλάχιστον, περνάει από το χέρι μου το επιδιώκω να συμβαίνει. Σε περιβάλλοντα με τρομερές εντάσεις, σε καθημερινή βάση, δεν μπορώ να λειτουργήσω. Είναι ζητούμενο για μένα να έχω ανεβασμένη ψυχολογία, ειδικά όταν κάνω πράγματα που αγαπώ και δίνω την ψυχή μου.

Πραγματικά είσαστε αξιέπαινοι όσοι καταφέρνετε να λειτουργήσετε υπό ασφυκτικό πλαίσιο έντασης και συγκρούσεων και δυστυχώς γνωρίζω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα σε πολλούς εργασιακούς χώρους. Αλλά αυτό ας είναι θέμα της σοβαρής μας αρθρογραφίας και νομίζω ότι θα έχουμε πολλά να πούμε τότε.

Υ.Γ. Και σε αυτό το γραφειάκι, να φανταστείτε, έχω κάνει δήλωση για τις φυλακές για το Δελτίο Ειδήσεων του Antenna και ανησυχούσα μη φανεί κανένα από τα αστεία στυλό μου (αν και άρεσαν στον cameraman)…άβυσσος η ανθρώπινη ψύχη αλλά πιστεύω ότι αυτές οι αντιθέσεις κάνουν τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα!! Άλλωστε ο καθένας μας έχει κάποια στοιχεία στην προσωπικότητά του που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους και αποτελούν τη μοναδικότητά μας.

Από την άλλη όλοι μας κρατάμε ένα κομμάτι της παιδικότητάς μας μέσα στην ψυχή. Δεν συμφωνείτε;

Άντε καλή μας συνέχεια και καλό απόγευμα στην υπέροχη παρέα του blog!!😍🤩

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.