Κυριακή βράδυ, ετοιμάζοντας τα θέματα της εβδομάδας


Απόψε αποφάσισα τελικά να ετοιμάσω τις ερωτήσεις μίας συνέντευξης για το postmodern.gr που απέφευγα, λόγω σκληρότητας του θέματος. Είναι από τις φορές που δεν ξέρεις πώς ακριβώς να θέσεις την ερώτηση, πώς να μπεις στην ουσία του θέματος, χωρίς να ματώσεις την πληγή.

Είναι δύσκολο, θα δούμε πώς θα πάει, αλλά είμαι της άποψης ότι είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεις ακόμα και το αρνητικό συναίσθημα και τη δύσκολη κατασταση κατάματα από το να προσπαθήσεις να την αποφύγεις.

Είναι βέβαιο ότι η εβδομάδα -η πρώτη του Δεκέμβρη- θα ξεκινήσει με πολλή αρθρογραφία, γιατί με “περιμένουν” πολλά θέματα στο mail και το αρχείο μου προς επεξεργασία. Κάνω, απόψε, έναν σύντομο έλεγχο ώστε να προγραμματίσω από πού θα ξεκινήσω αύριο πρωί.

Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να μην παρασυρθώ από τη γιορτινή ατμόσφαιρα (ποιος μπορεί;) και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ξεφύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητα -και πραγματικότητα-, καθώς ο Δεκέμβρης είναι “ο μήνας του παραμυθιού”!!

Να έχετε, όλες και όλοι, ένα μαγικό βράδυ και μία όμορφη εβδομάδα!!

“Life, she realized, so often became a determined, relentless avoidance of pain-of one’s own, of other people’s. But sometimes pain had to be acknowledged and even touched so that one could move into it and through it and past it. Or else be destroyed by it”.

Mary Balogh, Simply Love

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.