Διεξαγωγή Εργαστηρίου για την Εκπαίδευση


Θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση του πολύ ενδιαφέροντος Εργαστηρίου, με τίτλο “Καλές πρακτικές ενίσχυσης επικοινωνιακών δεξιοτήτων ομιλητή ακροατή στην εκπαιδευτική διαδικασία” που υλοποίησαν οι κ.κ. Βασιλική Κουτζεκλίδου, Υπ.Δρ Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου-Φιλόλογος-Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Παυλίνα Μωραΐτη, Κοινωνιολόγος-Εγκληματολόγος Παντείου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του 10ου Συνεδρίου για την Εξ αποστάσεως εκπαίδευση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Αθήνα, 22-24 Νοεμβρίου).

Ευχαριστώ θερμά και τις δύο για την άψογη συνεργασία και για την τιμητική πρόταση να επιβλέψω το έργο τους. Εργάστηκαν με συνέπεια και υπευθυνότητα για ένα άρτιο, τελικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενδιαφέρουσες, επιστημονικές δράσεις για το σημαντικό αυτό εκπαιδευτικό θέμα.

Ακολουθεί η διαδικτυακή ανάρτηση της κ. Βασιλικής Κουτζεκλίδου:

“Ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας του 10ου Συνεδρίου για την Εξ αποστάσεως εκπαίδευση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Με ειδικότερη αναφορά στην πραγματοποίηση του 1ου εργαστηρίου πραγματοποιήσαμε ένα νέο τρόπο παρέμβασης στοχεύοντας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας με βασικό εργαλείο την ενεργητική ακρόαση στο ενδοσχολικο πλαίσιο,στο διαπροσωπικό αλλά και στο πλαίσιο εκπαίδευσης ενηλίκων.

Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους και ειδικότερα τη συνεργάτη μου Παυλίνα Μωραΐτη για την ολοκλήρωση του εργαστηρίου.

Ευχαριστώ επίσης την Aγγελική Καρδαρά για την επίβλεψη του εγχειρήματος και την πολύτιμη συμβολή της στο έργο μας.

Επιφυλλασσόμεθα για παραπέρα εξέλιξη του εργαστηρίου!”

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εκπαιδευτικά, Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.