Μέσα στα χαρτιά….


Κάπως έτσι θα σας απαοχαιρετήσω για Σαββατοκύριακο!

Μέσα στα χαρτιά, με κόκκινο στιλό για διορθώσεις, κουρασμένη αλλά με πολύ δημιουργική διάθεση και προσμονή….

Την Τρίτη, η σημαντική μέρα στις εκδόσεις Παπαζήση, όπου θα αφήσω όλο το υλικό και βέβαια για να συζητήσουμε και να καταλήξουμε στην επιλογή του εξωφύλλου! Έχω πολλή αγωνία και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστώ όλη τη θετική σας ενέργεια!!

Διαβάζοντας ξανά και ξανά το υλικό, στο πλαίσιο των διορθώσεων, κρατώ στο μυαλό υποθέσεις που με προβλημάτισαν εντόνως, άλλες που με συγκίνησαν και άλλες που με συγκλόνισαν τόσο για τη βαιότητά τους όσο και για την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχής και τα δαιδαλώδη μονοπάτια της ανθρώπινης σκέψης.

Θα επανέλθω αναλυτικά σε αυτές τις υποθέσεις, όπως και σε άλλα σημεία που θεωρώ σημαντικά για τον σύγχρονο δημοσιογράφο και ερευνητή, δίνοντας έμφαση σε ζητηματα ορολογίας, με την έκδοση του βιβλίου. Έχουμε πολλά να πούμε, από Σεπτέμβρη!! Τότε θα σας ανακοινώσω και όλες τις λεπτομέρειες για τη βιβλιοπαρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, στον μαγικό χώρο του Ιανού, με τους σπουδαίους και αγαπημένους μου ομιλητές.

Μέχρι τότε αυτό που ελπίζω να καταφέρω είναι μία σύντομη απόδραση σε κοντινό προορισμό, να απολαύσω θάλασσα και να σκέφτομαι τους φίλους μας που μας περιμένουν στην Κεφαλονιά!! Σας εύχομαι ένα υπέροχο ΠΣΚ!!! Να περνάτε όμορφα και να ζείτε στιγμές με ξεχωριστούς στην καρδιά σας ανθρώπους!!

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.