Μείνετε συντονισμένοι


Την Τρίτη, 28-5-2019, στην εκπομπή της Χρυσαυγής Ατσιδάκου-Τζόρβα “όλα για τη μαμά” στις 10 το βράδυ στο starx-webtv, το νέο διαδικτυακό κανάλι του startv, θα επιχειρήσουμε με μεγάλη ευαισθησία να αναδείξουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, με πολυσύνθετες διαστάσεις και προεκτάσεις σε κοινωνικό και εγκληματολογικό επίπεδο και να αναλύσουμε ορισμένες καίριες πτυχές του.

Σήμερα οι τελικές προετοιμασίες….

Μείνετε συντονισμένοι!

Ευχαριστώ θερμά την Χρυσαυγή για την εμπιστοσύνη και την πρόσκληση να συμμετέχω για δεύτερη φορά στην εκπομπή της. Είναι μεγάλη μου χαρά που και σε αυτή την εκπομπή θα μας δοθεί η πολύτιμη ευκαιρία να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε ένα θέμα κοινωνικού και εγκληματολογικού ενδιαφέροντος που μας αφορά όλους.

Ευχές για μία όμορφη και δημιουργική μέρα σε όλη την παρέα του blog!! Να είσαστε όλοι καλά και να περνάτε υπέροχα, με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!!

Ηλιόλουστη μέρα, φωτεινή μέρα, αλλά μαθητές-φοιτητές-εκπαιδευτικοί, είμαστε παράλληλα σε εξεταστική περίοδο και γι’ αυτό είναι και για μένα πολύ έντονη αυτή η περίοδος. Τελική ευθεία όμως και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό!!

Με δύναμη πάντα!!!

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.