Με συγκίνηση….


Παρουσίαση της εξαιρετικής ποιητικής συλλογής του Ομ.Καθηγητή Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιάννη Πανούση, με τίτλο “Μοιρογραφτο” την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο Polis Art Café.

O Καθηγητής έχει εκδώσει ποιοτικές συλλογές με το ψευδώνυμο “Γιάννης Απαρθινός” και έχει τιμηθεί με βραβεία και επαίνους. Η ποιητική του συλλογή “Μοιρόγραφτο” είναι η πρώτη με το όνομά του, καθώς πιστεύει ότι έφτασε η ώρα της δημόσιας αφήγησης/εξομολογησης βιωμάτων και προκλήσεων.

Βλ. σχετικά https://www.protothema.gr/culture/article/854112/o-giannis-panousis-parousiazei-tin-poiitiki-tou-sullogi-moirografto/?fbclid=IwAR3-

Θα μου επιτρέψετε να επισημάνω εδώ ότι ο Καθηγητής μας αποτελεί το πρότυπό μας -επιστημονικά, ερευνητικά, διδακτικά- γιατί μας δίδαξε πώς να πορευόμαστε με αξιοπρέπεια σε έναν σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο, να θέτουμε στόχους υψηλούς και να αγωνιζόμαστε για την υλοποίησή τους με πάθος και αγάπη για την Επιστήμη και τον Άνθρωπο και μας έδειξε κάτι πολύ δύσκολο, κατά την άποψή μου: τη “μαγεία” της επιστήμης, της τέχνης και τελικά της ίδιας της ζωής, που ανακαλύπτεις όταν αγαπάς πραγματικά ό, τι κάνεις, δίνεις ψυχή σε ό, τι κάνεις και βλέπεις λίγο πιο πέρα από ό, τι κάνεις..

Για όλα αυτά τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε επιτυχία στη σημαντική στιγμή του! Θα είμαστε όλοι οι μαθητές του εκεί!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.