Για μια στιγμή ή για μια ολόκληρη ζωή!


Με λόγια ρομαντικά θα κλείσω απόψε τον κύκλο των αναρτήσεων στο blog, γιατί ο Αύγουστος είναι ο πιο ερωτικός μήνας! Σκέψεις και συναισθήματα για ανθρώπους που αγαπήσαμε και αγαπάμε, δυνατά και παντοτινά….

“Αν μου έλεγες τώρα ότι με θέλεις, ότι θέλεις να γίνω δική σου, για μια στιγμή ή για μια ολόκληρη ζωή, θα σου έλεγα ναι! Δεν μπορώ να σου αρνηθώ, ξανά. Αυτήν τη φορά θέλω να το ζήσω. Να αφεθώ σε σένα και στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και με παρασέρνει, χωρίς καν να το καταλαβαίνω, σε κόσμους που δεν είχα ποτέ φανταστεί.

Μας το χρωστά η ζωή να βρεθούμε μαζί ή εμείς της το χρωστάμε. Να δώσουμε αυτή την ευκαιρία στο όμορφο και έντονο συναίσθημα που μας κρατά σε αυτό το παράξενο παιχνίδι. Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που νιώθω ότι με κάνει ευτυχισμένη και δυστυχισμένη μαζί, άλλοτε με εκνευρίζεις άλλοτε με κάνεις να χαμογελώ χωρίς λόγο, άλλες φορές σε θέλω σαν τρελή, άλλες καθόλου, γιατί με έναν τρόπο μαγικό κατάφερες να ελέγχεις το μυαλό μου -που δεν έχω αφήσει σε κανέναν να ελέγξει- και να φτάνεις στα πιο βαθιά συναισθήματά μου που κρατώ καλά κρυμμένα στην καρδιά…

Αν έρθεις στο όνειρό μου χωρίς να χρειαστεί να στο ζητήσω, είμαι δική σου..! Για λίγες στιγμές ή για πάντα! Γιατί ο χρόνος στη δική μας ιστορία δεν υπάρχει καν…”

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.