Τελευταία ημέρα εγγραφών-έναρξη μαθημάτων 15/6/2018


Σας ευχαριστούμε για το θερμό ενδιαφέρον σας για το εξ αποστάσεως σεμινάριο μας στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος “Φυλακες: Έρευνα και Γλωσσικά Ζητηματα”. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να επικοινωνούμε με ανθρώπους που “διψούν” για μάθηση και γνώση, να ανταλλάσσουμε σκέψεις, απόψεις και ιδέες.

Η νέα εκπαιδευτική μας ομάδα είναι έτοιμη και ξεκινάμε τα μαθήματά μας την Παρασκευή 15/6/2018 στις 5.30 το απόγευμα. Η τεχνολογία θα μας δώσει την πολύτιμη ευκαιρία να έρθουμε σε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς και άλλους εργαζόμενους στα καταστήματα κράτησης σε όλη την Ελλάδα. Μια πολύ δυνατή εμπειρία και για εμένα ως διδασκουσα, καθώς για πρώτη φορά εκπαιδεύομενοι μας θα είναι, μαζί με τους φοιτητές, επαγγελματίες του χώρου. Επομένως, πιστεύω ότι θα αποκομίσουμε πολλά από την πολύτιμη εμπειρία τους.

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και σήμερα, Τετάρτη 13/6. Θα τηρηθεί αυστηρά η αρχή της χρονικής προτεραιότητας και εάν χρειαστεί θα δημιουργηθεί και δεύτερη εκπαιδευτική ομάδα! Αύριο, Πέμπτη 14/5, θα στείλω στους εκπαιδευομένους όλες τις σχετικές πληροφορίες ώστε να δημιουργήσουμε τη skype ομάδα μας.

Ερωτήματα και απορίες στο mail μου: kardaraa@gmail.com

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας, Ζητήματα Εκπαιδευτικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.