Το πιο γλυκό κλείσιμο της ενημερωτικής μας συνάντησης


Πώς να μην αγαπώ τόσο τόσο πολύ όλους τους μαθητές μου και να μη συγκινούμαι όταν με φροντίζουν και με γλυκαίνουν με τις υπέροχες πράξεις τους!!!! Μπανόφι (ΦΟΒΕΡΟ) για να τελειώσει γλυκά η σημερινή ενημερωτική συνάντηση στο Διδασκαλείο!!(Γιώργο, είσαι όντως ζαχαροπλάστης!!)

Ό,τι κι αν γράψω θα είναι λίγο… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές, αλλά θα τις κρατήσω για εμάς…

Αισθάνομαι τυχερή και ευτυχισμένη, γιατί κάνω μια δουλειά που αγαπώ και γιατί έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε, κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό και βασικό ζητούμενο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω αλλιώς. Θέλω να νιώθω την αγάπη στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και σε ό,τι κάνω στη ζωή μου. Στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Δεν θέλω να ζητήσω κάτι άλλο, μόνο να έχουμε τη δύναμη να προχωράμε, με όνειρα και με πάθος για τη ζωή.

Τη σημερινή μου ανάρτηση, στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα την αφιερώσω λοιπόν σε όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη και μου δίνουν έναν σημαντικό λόγο να ξεκινώ την κάθε μέρα με χαμόγελο, παρά τις όποιες δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χωρίς την παρουσία τους, χωρίς τη δική τους στήριξη, η ζωή δεν θα είχε αξία, ούτε ουσία. Αυτούς τους πολύτιμους ανθρώπους ας μην τους ξεχνάμε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά ας κρατάμε την αγκαλιά μας ανοιχτή. Αξίζει!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εκπαιδευτικά, Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.