Εμπειρίες πανελλαδικών εξετάσεων


Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων! Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν στη Σχολή της προτίμησής τους αλλά και στα παιδιά που προσπάθησαν και θα προσπαθήσουν ξανά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ας κρατήσουν τα παιδιά στο μυαλό ότι τα όνειρα πρωτίστως γεννιούνται στην ψυχή και στη συνέχεια βιώνονται στα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου. Ο νέος, συνεπώς, που θέλει να ζήσει το όνειρό του, θα βρει τρόπους, θα αναζητήσει διεξόδους και θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Εμπειρίες πανελλαδικών εξετάσεων:νέα αρχή, σχέδια, δάκρυα, όνειρα… είναι ο τίτλος του σημερινού μου άρθρου στο postmodern.gr όπου αναπτύσσω τις σκέψεις μου για τις εξετάσεις εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο και καταγράφω (με λίγη δόση χιούμορ, γιατί χρειάζεται σε ανάλογες καταστάσεις) τη δική μου εμπειρία των εξετάσεων που άλλωστε μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό και την ψυχή σε όλους όσοι έχουμε περάσει αυτήν τη δοκιμασία. Τι θυμίζω τώρα στους τριτοδεσμίτες και τις τριτοδεσμίτισσες!!

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ http://www.postmodern.gr/ebiries-panelladikon-exetaseon-nea-archi-schedia-dakrya-onira και ευχαρίστως περιμένω να διαβάσω τα σχόλια και τις δικές σας σκέψεις για το θέμα.

Θα κλείσω τη σημερινή ανάρτηση στο ιστολόγιο με θετική ενέργεια και διάθεση. Καλή αρχή παιδιά, σε ό,τι επιλέξετε να ακολουθήσετε στη ζωή σας!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.