ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ξεκινά σήμερα η εβδομάδα ενημέρωσης και επικοινωνίας στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.).

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων του α΄εξαμήνου του τρέχοντος έτους, το ΚΕ.Μ.Ε. συναντά από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, ώρες 18:00-20:00, στο γραφείο του, στην οδό Σταδίου 33 και Πεσμαζόγλου (8ος όροφος), παλαιά και καινούργια μέλη, συνεργάτες και φίλους, συζητά μαζί τους, ανταλλάσσει απόψεις και ενημερώνει για τις επόμενες δράσεις.

Η εβδομάδα ενημέρωσης και επικοινωνίας θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση δύο δωρεάν διαδικτυακών (online) σεμιναρίων για τα ενεργά μέλη του ΚΕΜΕ, τα οποία διεξάγονται από τη διεθνή οργάνωση Συμμαχία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη, όπου το Κέντρο μετέχει ως μέλος. Οι όροι συμμετοχής έχουν ανακοινωθεί σε παλαιότερη ανάρτησή μου και μπορείτε να τους βρείτε στην επίσημη ανακοίνωση του ΚΕ.Μ.Ε.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, 6-8 μ.μ. θα βρίσκομαι στο γραφείο του ΚΕ.Μ.Ε. για να καλύψω στιγμιότυπα της εκδήλωσης και για να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για τα σεμινάρια μας στη θεματική “Μedia και Έγκλημα”, τα οποία ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε και θέλετε να ενημερωθείτε, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο mail μου: kardaraa@gmail,com ή στο inbox στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. Το Σεπτέμβρη οι επίσημες ανακοινώσεις μας και οι εγγραφές. Ετοιμάζουμε μια πολύ δυναμική συνέχεια.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέσα που μας στήριξαν και παρουσίασαν τις δράσεις μας, καθώς και τους προσκεκλημένους ομιλητές μας που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στο τέλος των τριών σεμιναριακών μας κύκλων και να δώσουν στους εκπαιδευόμενούς μας πολύτιμη καθοδήγηση με την εισήγησή τους και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Να ευχαριστήσω θερμά τον “δάσκαλο” του αστυνομικού και δικαστικού ρεπορτάζ, κ. Πάνο Σόμπολο, την κυρία Ειρήνη Ανδρουλάκη (CNN GREECE) και την κυρία Κέλλυ Χεινοπώρου (ΑΝΤ1). Ασφαλώς και τη νέα διδακτική χρονιά, θα καλέσουμε δημοσιογράφους για να μεταφέρουν την εμπειρία τους, καθώς στόχος μας είναι να συνδυάσουμε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τη θεωρία με την πράξη και να εφοδιάσουμε τους εκπαιδευόμενούς μας στο ΚΕ.Μ.Ε. με ολοκληρωμένη θεωρητική γνώση, την οποία να αξιοποιήσουν στην πράξη, στο ρεπορτάζ και την έρευνά τους.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, να τονίσω ότι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία η συνεργασία μου με το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος. Οι στιγμές που μοιραστήκαμε με τα παιδιά ήταν δυνατές και πάρα πολύ δημιουργικές. Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, αισθάνθηκα πολύ όμορφα και ότι βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στη διδασκαλία και την έρευνα. Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε τα σεμινάρια μας και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τα νέα projects μας.

Η φωτογραφία από την ολοκλήρωση του πρώτου μας σεμιναριακού κύκλου με τίτλο “Το έγκλημα στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ” και καλεσμένο ομιλητή το “δάσκαλο” του αστυνομικού και δικαστικού ρεπορτάζ, κ. Πάνο Σόμπολο (Νοέμβριος 2016).

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.