Εβδομάδα ενημέρωσης και επικοινωνίας στο ΚΕ.Μ.Ε.


Ενημέρωση από το Δ.Σ. του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος:

Εβδομάδα ενημέρωσης και επικοινωνίας

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων του α΄εξαμήνου του τρέχοντος έτους, το ΚΕ.Μ.Ε. συναντά από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, ώρες 18:00-20:00, στο γραφείο του, στην οδό Σταδίου 33 και Πεσμαζόγλου (8ος όροφος), παλαιά και καινούργια μέλη, συνεργάτες και φίλους, συζητά μαζί τους, ανταλλάσσει απόψεις και ενημερώνει για τις επόμενες δράσεις.

Η εβδομάδα θα κλείσει πανηγυρικά με την κλήρωση:
δύο (2) δωρεάν σεμιναρίων για τα μέλη του ΚΕ.Μ.Ε.

Η εβδομάδα ενημέρωσης και επικοινωνίας θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση δύο δωρεάν διαδικτυακών (online) σεμιναρίων για τα ενεργά μέλη του ΚΕΜΕ, τα οποία διεξάγονται από τη διεθνή οργάνωση Συμμαχία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη, όπου το Κέντρο μας μετέχει ως μέλος. Τα σεμινάρια αφορούν εκπαίδευση στη δικτύωση σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών, μέσα από την κατανόηση διεθνών κειμένων / εκθέσεων και την ενδυνάμωση της επιστημονικής συμβολής των ενδιαφερομένων στη διαμόρφωση πολιτικής για θέματα που αφορούν το έγκλημα και την ποινική δικαιοσύνη.

Για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση, αποστείλατε μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση crime@e-keme.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Μητρώου που έχετε λάβει κατά την εγγραφή σας ως μέλος του ΚΕ.Μ.Ε. Το ονοματεπώνυμό σας θα περιληφθεί στην κλήρωση που θα λάβει χώρα την 7η Ιουλίου, στις 20:00, στο γραφείο του Κέντρου μας. Όσοι προγραμματίζετε να μας επισκεφθείτε κατά την εβδομάδα επικοινωνίας και ενημέρωσης μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας ενταύθα, χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ως άνω διεύθυνση.
Περιμένουμε με πολλή χαρά να τα πούμε από κοντά!
 
 Με τιμή,
Το Δ.Σ. του ΚΕ.Μ.Ε.

Να αναφέρω, κλείνοντας, ότι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 θα βρίσκομαι κι εγώ στο ΚΕ.Μ.Ε. και θα ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται για τα σεμινάρια στη θεματική “Media και Έγκλημα”, η έναρξη των οποίων θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Ασφαλώς, θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας δυναμικά και με πολλή αγάπη!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s