Ψιθυριστά…αλλά με χαμόγελο!


Ψιθυριστά (λόγω “πονεμένης” φωνής), αλλά με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση ολοκληρώνουμε σήμερα έναν ακόμα πολύ δημιουργικό κύκλο μαθημάτων μας στο Διδασκαλείο. Η έναρξη του νέου μας κύκλου στις 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Τον Οκτώβριο τα νέα μας projects στη θεματική “Media & Crime”.

Ιούνιος (πολύ αγαπημένος μήνας) συνεχίζει με πολύ γράψιμο: την επόμενη εβδομάδα στο postmodern.gr ένα πολύ σοβαρό θέμα, στο οποίο επιχειρώ να ρίξω φως με τη βοήθεια της ειδικής επιστήμονα. Παράλληλα, μετά την έκδοση του τέταρτου βιβλίου μου, Εγχειρίδιο Εγκληματολογίας για τον Αστυνομικό και Δικαστικό Συντάκτη (πρόλογος Καθηγητή Εγκληματολογίας, κ. Γιάννη Πανούση-εκδ.Παπαζήσης), συγγράφω το επόμενο για ένα θέμα που λατρεύω και έχω χρόνια στο μυαλό μου -εγκληματολογικού ενδιαφέροντος σε συσχετισμό πάντα με τα media-. Έχουμε βέβαια ακόμα πολλή δουλειά, αλλά δημιουργική!!

Να ευχηθώ κλείνοντας καλό μήνα σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους του ιστολογίου και καλή συνέχεια σε όλες τις δραστηριότητές σας!

Ας μυρίσει επιτέλους καλοκαίρι και ας νιώσουμε αυτό το γλυκό χτυποκάρδι που ίσως μας φέρει πιο κοντά σε όλα όσα ονειρεύεται η ψυχή….

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.