“Δολοφόνος από οίκτο”


Μια ιδιότυπη “φιλία” που οδήγησε σε ένα πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά αλλά και διεθνή εγκληματολογικά και ποινικά χρονικά διερευνάται στο νέο μου άρθρο στο postmodern, όπου επιχειρώ να απεικονίσω το προφίλ ενός άντρα που πείστηκε να γίνει δολοφόνος.

Μια υπόθεση με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τίθεται στο ερευνητικό μας “μικροσκόπιο”: ένα περίεργο “παιχνίδι θανάτου” και η “κατασκευή” ενός δολοφόνου “ξετυλίγονται” βήμα βήμα στο άρθρο.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία, πώς εξελίχθηκε, ποια η τραγική κατάληξη, ποια η ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου στη δίκη, πώς απεικονίστηκε το προφίλ του από τους ειδικούς επιστήμονες και την οικογένεια του θύματος στη δίκη, αποτελούν ορισμένα από τα στοιχεία που εξετάζονται στο άρθρο, όπου καταθέτω και την προσωπική μου άποψη για την πολύπλοκη ψυχοσύνθεση ενός άντρα που πείθεται να δολοφονήσει τη “φίλη” του.

Δολοφόνος από οίκτο: πως μία ιδιότυπη φιλία οδήγησε σε ένα πρωτοφανές έγκλημα είναι ο τίτλος του νέου μου άρθρου στο postmodern και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ http://www.postmodern.gr/dolofonos-apo-ikto-pos-mia-idiotypi-filia-odigise-se-ena-protofanes-egklima/

Περιμένω τα σχόλια και τα μηνύματά σας στο postmodern και στο mail μου: kardaraa@gmail.com

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.