Υποδεχόμαστε στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου


Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στις 11 το πρωί, υποδεχόμαστε στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.) στο πλαίσιο του σεμιναρίου μας με τίτλο Φυλακές: Έρευνα και Γλωσσικά Ζητήματα τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, κ. Κέλλυ Χεινοπώρου.

Η κ. Χεινοπώρου έχει ετοιμάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τους εκπαιδευόμενούς μας, προκειμένου να τους δώσει πολύτιμες συμβουλές για την δημοσιογραφική έρευνα, την οποία υπηρετεί με μεγάλη συνέπεια μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 και με την αρθρογραφία της διαδικτυκά στο We are our stories by Kelly Xeinoporou. Ταυτόχρονα, θα “μυήσει” τους εκπαιδευόμενους στα μυστικά του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και του τρόπου με τον οποίο παρουσιάζεται μια έρευνα στο πλαίσιο ενός δελτίου ειδήσεων ή/και μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Με αναλυτικό μου κείμενο θα παρουσιάσω ασφαλώς τη συνάντησή μας με την Κέλλυ, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησής μας. Ευχαριστούμε, επίσης, τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 που στηρίζει την προσπάθεια να φέρουμε πιο κοντά στον αστυνομικό και δικαστικό συντάκτη την επιστήμη της εγκληματολογίας.

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.