Η επίσημη παρουσίαση της ραδιοφωνικής εκπομπής και του ηλεκτρονικού περιοδικού του ΚΕ.Μ.Ε. στην ΕΡΤ


Mια πολύ σημαντική στιγμή για το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.), το οποίο παρουσιάζει επίσημα την ραδιοφωνική του εκπομπή Έγκλημα στα Ερτζιανά και το ηλεκτρονικό εγκληματολογικό του περιοδικό Crime Times, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 στο Ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ. στις 6 το απόγευμα. Την εκδήλωση θα προλογίσουν οι Ομότιμοι Καθηγητές Εγκληματολογίας, κ.κ. Ιακώβος Φαρσεδάκης και Γάννης Πανούσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, μόνο με ονομαστική κράτηση θέσεων με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: crime@e-keme.gr έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

Η εγκληματολογία έρχεται πιο κοντά στην κοινωνία και μέσα από τις επιστημονικές δράσεις το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος στοχεύει στη μελέτη, έρευνα και δημόσια προβολή θεμάτων εγκληματολογίας. Το ευρύ κοινό έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερωθεί με τρόπο έγκυρο και σαφή για πολύ σοβαρά ζητήματα εγκληματολογικού ενδιαφέροντος, άμεσα συνυφασμένα με την ανθρώπινη ύπαρξη και δράση.

Το ΚΕ.Μ.Ε. ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επιστημονική έρευνα και μελέτη του εγκληματικού φαινομένου και σε αυτό το τεράστιο εγχείρημα η επιστημονική ομάδα του Κέντρου δουλεύει σκληρά, με συνέπεια, υπευθυνότητα, υψηλό αίσθημα ευθύνης και με πάθος για το αντικείμενο τηε εγκληματολογίας, με στόχο την ενημέρωση ευρύτερων τμημάτων πληθυσμού.

Μέσα από την ψυχή μου εύχομαι επιτυχία στην ομάδα και στηρίζω την τεράστια προσπάθεια, της οποίας ήδη το έργο έχει απήχηση στο κοινό.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.