Ρομαντικά….


Ρομαντικά, όπως φαίνεται, θα σας υποδεχτώ σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιανό (Σταδίου 24), με βροχούλα, για την παρουσίαση του βιβλίου μου Εγχειρίδιο Εγκληματολογίας για τον Αστυνομικό και Δικαστικό Συντάκτη. Από σήμερα, συνεπώς, ξεκινά η δράση μας να φέρουμε πιο κοντά τη δημοσιογραφική έρευνα με την εγκληματολογία.

Αύριο πρωί στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε) ξεκινώ με τα αστέρια μου την έρευνα στις φυλακές, στο πλαίσιο του τρίτου σεμιναριακού μας κύκλου με τίτλο Φυλακές: Έρευνα και Γλωσσικά Ζητήματα. Η πολύ ευχάριστη εξέλιξη είναι ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας -παράλληλα με τα σεμιναριακά μας μαθήματα που θα γίνονται δια ζώσης- εγκαινιάζουμε στο ΚΕ.Μ.Ε. τη νέα μας δράση με τα διαδικτυακά μαθήματα (μέσω Skype) για τους φίλους μας από την επαρχία που θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας για την έρευνα στις φυλακές.

Ξεκινώ με Γιάννενα και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό! Οπότε, όσοι φίλοι από την επαρχία ενδιαφέρεστε να μπείτε στην ομάδα μας για τις φυλακές, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, στείλτε μήνυμα στο mail: seminars@e-keme.gr (θέμα: Φυλακές: Έρευνα και Γλωσσικά Ζητήματα). Ασφαλώς θα κάνω και άλλες σχετικές ανακοινώσεις για τη νέα μας δράση.

Προς το παρόν την πιο γλυκιά μου καλημέρα! Σας περιμένω στη βιβλιοπαρουσίαση και φεύγω τώρα για….καλλωπισμό!!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s