Σεμινάριο στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΦΥΛΑΚΕΣ-ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ


Ξεκινάμε την έρευνά μας στις φυλακές και θέλω να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα!! Μια μέρα μετά την παρουσίαση του βιβλίου μου, ξεκινάμε το τρίτο μας σεμινάριο στη θεματική Μίντια και Έγκλημα στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε. ), με τίτλο Φυλακές-Έρευνα και Γλωσσικά Ζητήματα. Παρασκευή, λοιπόν, 10 Μαρτίου στις 10 το πρωί σας περιμένω στο ΚΕ.Μ.Ε να μπούμε στα άδυτα των φυλακών και να διερευνήσουμε ταυτόχρονα γλωσσικά ζητήματα που σχετίζονται με το χώρο των καταστημάτων κράτησης και την επικοινωνία των κρατουμένων. Να αναφέρω ότι αυτή την Παρασκευή θα δημιουργηθεί και σχετική σελίδα του σεμιναρίου, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε, να μου στέλνετε σχόλια, ερωτήσεις και ό,τι άλλο θέλετε για το σεμινάριο μας στις φυλακές και τα μαθήματα. Ακολούθως, αναρτώ τις πρώτες σχετικές πληροφορίες.

Σεµινάριο µε θέµα: «Φυλακές: Έρευνα και Γλωσσικά Ζητήµατα» . Απευθύνεται σε: δηµοσιογράφους , (επαγγελµατίες και φοιτητές/απόφοιτους), εγκληµατολόγους, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, κοινωνικούς επιστήµονες και γενικά επαγγελµατίες στο χώρο των καταστηµάτων κράτησης. ∆ιάρκεια σεµιναρίου: 12 ώρες (4 συνεδρίες – 3 ώρες κάθε συνεδρία, 1 συνάντηση την εβδοµάδα, το σεµινάριο θα λαµβάνει χώρα Παρασκευή 10:00 – 13:00) Τόπος διεξαγωγής: Αθήνα Χρόνος διεξαγωγής: Μάρτιος – Απρίλιος 2017 (ηµεροµηνίες συναντήσεων: 10/03, 17/03, 31/03 & 07/04) .
Αιτήσεις συµµετοχής µέχρι 8 Μαρτίου 2017 (περιορισµένες θέσεις). Προεγγραφή από 22/02/2017 έως 08/03/2017.

Κόστος συµµετοχής 80€* για τα µέλη του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήµατος (ΚΕ.Μ.Ε.) (ταµειακώς ενήµερα για το έτος 2017) 90€* για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές 120€* για τους υπόλοιπους συµµετέχοντες
*στις τιµές περιλαµβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Για την επιλογή των συµµετεχόντων θα τηρηθεί η αρχή της χρονικής προτεραιότητας, λόγω των περιορισµένων θέσεων. Συµµετοχή µόνο µε προεγγραφή. ∆ηλώσεις συµµετοχής (σε 2 µόλις βήµατα) ∆ηλώστε συµµετοχή στο e-mail: seminars@e-keme.gr (θέµα «Φυλακές: Έρευνα και Γλωσσικά Ζητήµατα») αποστέλλοντας συνηµµένα τα κατωτέρω:
Βήµα 1ο Συµπλήρωση και επισύναψη-αποστολή της κατωτέρω δήλωσης συµµετοχής
Βήµα 2ο Επισύναψη – αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού συµµετοχής στον τραπεζικό λογαριασµό 206002002000643 (τράπεζα: ALPHA BANK, δικαιούχος: Κέντρο Μελέτης του Εγκλήµατος, αιτιολογία ονοµατεπώνυµο συµµετέχοντα συµµετοχή σε σεµινάριο «Φυλακές: Έρευνα και Γλωσσικά ζητήµατα») άλλως καταβολή µε µετρητά στα γραφεία µας, οδός Σταδίου 33 και Πεσµαζόγλου, (8ος όροφος, γραφείο 15, 10559, Αθήνα) κατά τις ώρες κοινού, κάθε Τρίτη 15.00-18.00 και κάθε Παρασκευή 12.00-13.00 (η δήλωση συµµετοχής καταχωρείται µε την ολοκλήρωση των ως άνω ενεργειών).
Πληροφορίες: κα Αντωνία Καστρινάκη, τηλ. επικοινωνίας 693 794 7179 . Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο link που ακολουθεί, όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε και ασφαλώς είμαι στη διάθεσή σας για κάθε άλλη διευκρίνιση.
%cf%83%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf-3_%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%b1-1

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.