Η συνέντευξη και παρουσίαση του βιβλίου μου στο postmodern.gr


Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με το υπέροχο “δώρο” που μου ετοίμασε ο Δημήτρης Καλαντζής και το postmodern.gr. Μια πολύ ωραία παρουσίαση του βιβλίου μου Εγχειρίδιο Εγκληματολογίας για τον Αστυνομικό και Δικαστικό Συντάκτη, η οποία συνοδεύτηκε από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Τι να γράψω…σε ορισμένες περιπτώσεις τα συναισθήματα είναι πιο έντονα από τα λόγια….Είμαι πολύ συγκινημένη και ταυτόχρονα χαρούμενη που συνεργάζομαι με τόσο αξιόλογους ανθρώπους και καλούς φίλους! Δημήτρη, σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα τόσο όμορφα λόγια, την παρουσίαση που έκανες στο βιβλίο μου και βέβαια τις καίριες και πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σου!

Με τη σειρά μου, θα ήθελα να αφιερώσω αυτήν τη συνέντευξη στα “αστεράκια” μου -τους νέους δημοσιογράφους που εκπαιδεύω, με την ευχή να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί το αξίζουν!

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη στο κείμενο που επιμελείται ο Δημήτρης Καλαντζής με τίτλο Η Αγγελική Καρδαρά παρουσιάζει το «Εγχειρίδιο Εγκληματολογίας για τον Αστυνομικό και Δικαστικό Συντάκτη» εδώ http://www.postmodern.gr/i-angeliki-kardara-parousiazi-to-egchiridio-egklimatologias-gia-ton-astynomiko-ke-dikastiko-syntakti/

Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια και τις σκέψεις σας στο postmodern.gr και στο mail μου: kardaraa@gmail.com

Συνεχίζουμε με την αρθρογραφία μας, ενώ θα σας περιμένω με μεγάλη χαρά στην παρουσίαση του βιβλίου μου την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στον Ιανό (Σταδίου 24). Αυτά όμως θα τα πούμε αναλυτικά τις επόμενες εβδομάδες….

Σας φιλώ!

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.