Συνεργασία με το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας


Την επαγγελματική πρόταση που ονειρευόμουν από φοιτήτρια δέχτηκα από το αγαπημένο μου Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογράφος και έχω την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι με μια εξαιρετική ομάδα προχωράμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος εξειδίκευσης στα media για φοιτητές, απόφοιτους δημοσιογραφίας και επαγγελματίες δημοσιογράφους, με ισχυρά εφόδια σε πρακτική και θεωρητική γνώση, άμεση εμπειρία στο αντικείμενο και προοπτικές ενασχόλησης με το χώρο των ΜΜΕ. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχω και ως διδάσκουσα του αντικειμένου εξειδίκευσής μου “media και έγκλημα”.

Το πρόγραμμα θα καλύψει ταυτόχρονα και τις ανάγκες ανθρώπων που ζουν στην επαρχία και γενικά όσων δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας. Θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της νέας εποχής δημοσιογραφίας και θα είναι δίπλα στο σπουδαστή, σε κάθε φάση της εκπαίδευσής του.

Πολύ σημαντικό επίσης ότι Θα δοθεί μια υποτροφία, οπότε να περιμένετε όσοι ενδιαφέρεστε τις επίσημες ανακοινώσεις μας. Αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών και όλες οι πληροφορίες όταν είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε πολύ δυναμικά κι εννοείται ότι θέλουμε να μεριμνήσουμε για τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων όσοι “διψάτε” για γνώση, πρακτική εξάσκηση και αποκόμιση πολύτιμης εμπειρίας!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s