Ο καθοριστικός ρόλος της πρόληψης στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας – Υπόθεση Ασπασίας


Για το κορίτσι μου είναι το σημερινό μου κείμενο στο postmodern και για όλα τα παιδιά-θύματα εγκληματικών ενεργειών που ως πολίτες ενός κράτους πρόνοιας απαιτούμε να τα φροντίσει η Πολιτεία, γιατί αυτό είναι το χρέος της! Και πρέπει να το απαιτήσουμε με δυνατές φωνές όλοι μας!

Τα πολύ σημαντικά μηνύματα που μου είχε δώσει η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα Φατούρου, το περασμένο καλοκαίρι όταν ήρθαμε σε επαφή, είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να τα ακούσουν και να τα κατανοήσουν οι γυναίκες που υφίστανται βία -σωματική, λεκτική, ψυχολογική. Και επιτέλους, ας ανοίξει ένα πιο δυναμικό κεφάλαιο στο κομμάτι της πρόληψης της εγκληματικότητας τόσο από τους ειδικούς επιστήμονες και την πλευρά της οργανωμένης Πολιτείας, όσο και από τον δημοσιογραφικό κόσμο όσον αφορά την πρόληψη και ενημέρωση ευρύτερων τμημάτων πληθυσμού.

Οι προτάσεις στο άρθρο μου με τίτλο Ο καθοριστικός ρόλος της πρόληψης στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας – Υπόθεση Ασπασίας και μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://www.postmodern.gr/o-kathoristikos-rolos-tis-prolipsis-stin-katapolemisi-tis-egklimatikotitas-ypothesi-aspasias/

Περιμένω τα σχόλια και τα μηνύματά σας στο postmodern και στο mail μου: kardaraa@gmail.com

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s