Ανοίγουμε τον πρώτο μας φάκελο (γυναικεία εγκληματικότητα) την Παρασκευή 2/12


Ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε το φάκελο του πρώτου μας ειδικού θέματος, την Παρασκευή 2/12, στο πλαίσιο του νέου μας σεμιναρίου στο Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος με τίτλο “Επικοινωνιακή Διαχείριση Ειδικών Θεμάτων Εγκληματολογικού Ενδιαφέροντος”.

Γυναικεία Εγκληματικότητα είναι το πρώτο μας ειδικό θέμα που θα διερευνήσουμε την Παρασκευή στην τρίωρη συνάντησή μας: θεωρίες γένεσης της γυναικείας εγκληματικότητας, κίνητρα εγκληματικής δράσης, διαχρονική παρακολούθηση του φαινομένου, παρουσίαση απόψεων των επιστημόνων που έχουν διερευνήσει το θέμα και βέβαια ανάλυση πολύκροτων υποθέσεων που έχουν απασχολήσει τα μίντια και έχουν ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο και στο χώρο της εγκληματολογικής έρευνας.

Παράλληλα με τα ρεπορτάζ που εν είδει ασκήσεων θα ετοιμάσουν οι συμμετέχοντες, θα ξεκινήσουμε και βιωματικές, δημοσιογραφικού τύπου, ασκήσεις. Το πρόγραμμα απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και απόφοιτους Δημοσιογραφικών Σχολών, καθώς και σε επαγγελματίες δημοσιογράφους που θέλουν να εξειδικευτούν στα τέσσερα ειδικά μας θέματα (γυναικεία εγκληματικότητα, νεανική παραβατικότητα, τρομοκρατία και οργανωμένο έγκλημα, δημοσιογραφία πολιτών).

Για πληροφορίες και εγγραφές στο http://e-keme.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%b8%ce%b5/ ή για περαιτέρω διευκρινίσεις επικοινωνήστε με την κα Αντωνία Καστρινάκη, τηλ. επικοινωνίας 693 794 7179.

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.