Δυναμικό ξεκίνημα στις 7/10/2016 με το σεμινάριο μας “Το έγκλημα στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ της νέας ψηφιακής εποχής”


Πολύ δυναμικό ξεκίνημα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί (Σταδίου 33 & Πεσμαζόγλου) με την έναρξη του σεμιναρίου (4 συναντήσεων) με τίτλο “Το έγκλημα στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ της νέας ψηφιακής εποχής”.

Προεγγραφή απαραίτητη για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, λόγω περιορισμένων θέσεων. Να υπενθυμίσω ότι προεγγραφές γίνονται μέχρι τις 4/10/2016. Πληροροφίες: κα Αντωνία Καστρινάκη, τηλ. επικονωνίας 6937947179. Το mail για την εγγραφή σας: seminars@e-keme.gr με θεμα “Το έγκλημα στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ της νέας ψηφιακής εποχής”.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, γιατί έχουμε πολλά να πούμε και να αναλύσουμε: ορολογία, νομοθεσία, εγκληματολογικές τυπολογίες, χαρακτηριστικά πολύκροτων υποθέσεων που απασχόλησαν τα ΜΜΕ, θέματα ειδικού ενδιαφέροντος (τρομοκρατία, οργανωμένο έγκλημα, γυναικεία εγκληματικότητα και νεανική παραβατικότητα), καθώς και κατευθυντήριες γραμμές για τη σύνταξη ενός τεκμηριωμένου και πληρέστατου ρεπορτάζ στο πλαίσιο της “νέας εποχής δημοσιογραφίας”, όπου ο επιστημονικός λόγος με τρόπο απλό και κατανοητό θα “φτάσει” στο ευρύ κοινό.

Καλή μας αρχή!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.