Το ψυχο-εγκληματικό προφίλ της γυναίκας serial killer


Με τα πιο “σκοτεινά” μας θέματα ασχολούμαι αυτό το Σάββατο, 10/9, στο postmodern.gr και μέσα από το σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής επιχειρώ να ρίξω φως στον ψυχισμό των γυναικών που εγκληματούν, όχι μόνο μια, αλλά πολλές φορές και μάλιστα προβαίνουν σε ειδεχθή εγκλήματα, σκοτώνοντας με απίστευτη αγριότητα παιδιά, ηλικιωμένους και όσους θέλουν να εξοντώσουν.

Στο άρθρο στο postmodern με τίτλο Το ψυχο-εγκληματικό προφίλ της γυναίκας serial killer που μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://www.postmodern.gr/to-psycho-egklimatiko-profil-tis-gynekas-serial-killer παρουσιάζω πέντε περιπτώσεις γυναικών που έχουν προβεί σε αποτρόπαιες διαδοχικές δολοφονίες και απεικονίζω το προφίλ της γυναίκας serial killer καταγράφοντας τα κύρια σημεία αναφορικά με τον τρόπο δράσης, τα κίνητρα και την ιδιάζουσα ψυχοσύνθεση τους.

Μια θεματολογία αγαπημένη μου, γιατί βρίσκω το criminal profiling εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά και πολύτιμο “εργαλείο” για τον ερευνητή, προκειμένου να εξαγάγει συμπεράσματα για τον ψυχισμό του δράστη και τον τρόπο δράσης του, καταλήγοντας ταυτόχρονα σε σημαντικές διαπιστώσεις για μορφές εγκληματικότητας που απασχολούν τις κοινωνίες.

Με το criminal profiling ασχολούμαι και στο υπό έκδοση βιβλίο μου, οπότε θα επανέλθω στο postmodern σε πολύκροτες υποθέσεις εγκληματολογικού ενδιαφέροντος που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία. Μέχρι τότε περιμένω τα σχόλια και τα μηνύματά σας στο mail μου: kardaraa@gmail.com και στο αγαπημένο σας site postmodern.gr

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.