Συγχαρητήρια στα παιδιά μας στο Κολλέγιο Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας!!


Εξαιρετικά τα νέα και από το Κολλέγιο Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας! Έλαβαν όλοι οι φοιτητές μας τα πτυχία τους από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο! Μάλιστα, δύο φοιτητές μας -σπουδαία μυαλά που έχουν πολλά να δώσουν στη δημοσιογραφία με τη δυνατή πένα τους- έλαβαν τα πτυχία τους με First Class Honors!!

Όλα τα παιδιά μας δούλεψαν σκληρά, γιατί οι απαιτήσεις στο Κολλέγιο ήταν πολύ υψηλές και απέδειξαν ότι οι νέοι δημοσιογράφοι είναι άρτια καταρτισμένοι και έχουν γνώση αλλά και ισχυρή θέληση να κάνουν δημοσιογραφική έρευνα και να ανοίξουν, ερευνητικά, δύσκολα θέματα, με πολυσύνθετες διαστάσεις και προεκτάσεις, όπως αυτά που δούλεψαν στο πλαίσιο των σπουδών τους.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδάκια μου (γιατί εγώ “παιδάκια μου” τα βλέπω) να έχουν μια πολύ καλή σταδιοδρομία. Έχουν ένα πολύ καλό πτυχίο στα χέρια τους και πρέπει να το αξιοποιήσουν, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τη θεωρητική και πρακτική γνώση που αποκόμισαν από το Κολλέγιο. Κυρίως, εύχομαι να τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες να δείξουν σε όλους μας τι αξίζουν και να καλύψουν δημοσιογραφικά θέματα με δυναμισμό και πολλή αγάπη για το αντικείμενο που επέλεξαν να ακολουθήσουν επαγγελματικά. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στα συγκεκριμένα παιδιά και θα παρακολουθήσω την πορεία τους.

Congratulations!!! I am so proud of you!!

Περάσαμε έναν υπέροχο χειμώνα, μαζί! Ραντεβού με όλους το Σεπτέμβρη στην τελετή αποφοίτησης και βέβαια -όταν έρθει η ώρα- φωτογραφίες και βίντεο και εδώ, στο ιστολόγιο!!

Kaplanon3_01-eed97f98f1

Η φωτογραφία αντλείται από το site του Κολλεγίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (CPJ Athens): http://www.cpj.gr/index.php/galleries/athens.html

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.