Βροχή και όνειρα


Τι υπέροχη βραδιά! Τι υπέροχη βροχή! Ό,τι πιο ρομαντικό θα μπορούσα να ζητήσω, το ζω: στη βεράντα, καλοκαίρι, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι να αφήνομαι στο “τραγούδι” της βροχής και να κάνω όνειρα….

Εδώ και μέρες ευχόμουν να έρθει αυτή η βροχούλα και λίγη δροσιά να “τρυπώσει” από τις χαραμάδες του σπιτιού, να φέρει άλλη πνοή, μια ανάσα ζωής από όσα μας πιέζουν. Όπως υποθέτω κι άλλοι άνθρωποι, ταλαιπωρήθηκα με την υγεία μου τις προηγούμενες ημέρες (κι εξαιτίας ζέστης), οπότε μια καλοκαιρινή μπόρα ήταν ό,τι χρειαζόμουν!!

Τι παράξενο όμως…Παλαιότερα φοβόμουν τη βροχή, δεν την αγαπούσα, ήθελα τον καυτό ήλιο να φωτίζει τις ημέρες μου, μεγαλώνοντας όμως για έναν ανεξήγητο λόγο αποζητώ τη βροχούλα, ειδικά όταν είμαι στο σπίτι με τα παιδιά και τους φίλους μας.

Και βέβαια το ουράνιο τόξο στην άκρη του ουρανού ξεπροβάλλει για να μας υπενθυμίσει την απίστευτη ομορφιά της φύσης και τα καταπληκτικά χρώματα που γίνονται ένα χρυσαφένιο γεφύρι για να έρθουμε πιο κοντά στην καρδιά μας και σε όλα όσα εκείνη ποθεί….

20160628_195529-2-1

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο απολαμβάνω αυτήν τη “βροχοκατάσταση”! Χιλιάδες αναμνήσεις ξεχύνονται από το μυαλό: μπανάκι με βροχή στη θάλασσα, χορό στη βροχή, αγκαλιές, φιλιά, πολλή πολλή αγάπη. Αυτά συμβολίζει για μένα η βροχή: δυνατά συναισθήματα και τρυφερές σκέψεις!

Το φιλί του Κλιμτ από την Άννυ, με μια παραλλαγή: το καλύτερο, πιστεύω, “κλείσιμο” για το σημερινό μου “βρόχινο” κείμενο!
Αγάπη μου, σε ευχαριστώ!
20160628_193035-1-1-1

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.