Επαγγελματικές συνεργασίες


Αυτό που πάντοτε αναζητούσα επαγγελματικά είναι πρώτον, η ενασχόληση με ένα αντικείμενο που με συνεπαίρνει και δεύτερον, οι καλές συνεργασίες. Να κάνω κάτι που αγαπώ και να βρίσκομαι σε ένα χώρο όπου αισθάνομαι ασφάλεια. Να νιώθω ότι μπορώ να ανοίξω τα φτερά μου και να παράξω έργο δημιουργικά. Αυτό αισθάνθηκα φέτος στο Κολλέγιο Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (CPJ Athens/University of Wolverhampton) όπου από τον Οκτώβρη του 2015 ξεκίνησα τη διδασκαλία. Ασχολήθηκα με πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα που μου διεύρυναν τους γνωστικούς μου ορίζοντες και απέκτησα την εμπειρία του αγγλικού συστήματος ακαδημαϊκών σπουδών, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η συνεργασία μας ανανεώθηκε και για την επόμενη χρόνια με τα μαθήματα που αγάπησα πολύ και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, και με καινούργιες προκλήσεις από τον επόμενο Οκτώβρη. Οπότε, θα βρίσκομαι στο Κολλέγιο και προσκαλώ τα παιδιά που θέλουν να κάνουν προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά στη δημοσιογραφία, αποκτώντας ταυτόχρονα πολύτιμη πρακτική εμπειρία μαζί με τη στέρεα θεωρητική γνώση, να ενημερωθούν σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών. Επίσης, νέες ευκαιρίες προσφέρονται στους ήδη επαγγελματίες δημοσιογράφους να λάβουν ευρωπαϊκά αναγνωρισμένα πτυχία BA (Broadcast Journalism) και MA (Contemporary Media).

Κι επειδή αυτή η περίοδος είναι δημιουργική και περιλαμβάνει πολλά επαγγελματικά ραντεβού, έχω το προαίσθημα ότι σύντομα θα έχω κι άλλα νέα να σας ανακοινώσω….το σίγουρο είναι ότι…από Οκτώβρη θα τα λέμε δημοσιογραφικά κι εγκληματολογικά!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.