Διαγωνισμός με δώρο δύο υποτροφίες για μάστερ δημοσιογραφίας (MA Contemporary Media):σημαντική υπενθύμιση


Αφού ευχηθώ την πιο γλυκιά μου καλημέρα σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της σελίδας, θα ήθελα με το σημερινό μου κείμενο να υπενθυμίσω, κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον συναρπαστικό κόσμο των ΜΜΕ, το διαγωνισμό με δώρο δύο υποτροφίες για μάστερ δημοσιογραφίας (MA Contemporary Media) στο Κολλέγιο Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, το οποίο εκπροσωπεί το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο Wolverhampton, στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015. Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν, κατόπιν κλήρωσης, την Παρασκευή 2 Οκτώβριου 2015. Σημειώνω ότι στη σελίδα του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στο facebook, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού και να διεκδικήσετε την πολύτιμη αυτή ευκαιρία που σας προσφέρεται.

Συνεπώς, όσοι θέλετε να μπείτε δυναμικά στο χώρο της δημοσιογραφίας και να διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνεται. Εξίσου, όσοι είσαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και επιθυμείτε να “ανοίξετε τα φτερά σας” και να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές προοπτικές, έχετε τώρα αυτήν τη δυνατότητα.

Ως μέλος της διδακτικής ομάδας του CPJ (Athens)/University of Wolverhampton, στηρίζω τις πολύτιμες ευκαιρίες που ανοίγουν στους μελλοντικούς και επαγγελματίες δημοσιογράφους σημαντικούς δρόμους σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Είναι σημαντικό να υπογραμμίσω, στο σημείο αυτό, ότι όσοι απόφοιτοι επιθυμούν να εργαστούν στην Μεγάλη Βρετανία, βρίσκουν δουλειά με τη βοήθεια του Πανεπιστημίου Wolverhampton, σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό της τάξεως του 95%. Αυτήν ακριβώς την παράμετρο τονίζω σε όλα τα τελευταία κείμενά μου, γιατί την κρίνω εξαιρετικά σημαντική σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα περίοδο, με πολύ αυξημένη ανεργία, ιδίως σε επαγγέλματα, όπως το δημοσιογραφικό. Πιστεύω, δηλαδή, ότι οι επιλογές μας πρέπει να βασίζονται, πλέον, και στο κριτήριο της σύνδεσης με την αγορά εργασίας και, μάλιστα, της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης.

Εύχομαι, από καρδιάς, να είναι τυχεροί όσοι πραγματικά θέλουν να εμβαθύνουν στο αντικείμενο της δημοσιογραφίας και ονειρεύονται μια μεγάλη καριέρα. Ευχομαι, επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό να έχουν τη δύναμη και να κυνηγήσουν, με πάθος, επιμονή και υπομονή, τα επαγγελματικά τους όνειρα στον κόσμο των μίντια, γιατί τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, εάν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, όρεξη για σκληρή δουλειά και, πάντα, να είμαστε έτοιμοι και καλά εφοδιασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος!

Περιμένω τα μηνύματα σας στο mail μου: kardaraa@gmail.com

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εκπαιδευτικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s