Πρεμιέρα για την Φαίη Μαυραγάνη και την ενημερωτική εκπομπή “Τώρα…Ό, τι συμβαίνει”


Πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, για την αγαπημένη μας δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη και την ενημερωτική εκπομπή “Τώρα…Ό, τι συμβαίνει”. Η αξιόλογη δημοσιογράφος, με την δυναμική ομάδα της, θα μας ενημερώνει έγκυρα, έγκαιρα και αξιόπιστα για όλα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό χώρο, από τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON, συνεχίζοντας την επιτυχημένη ενημερωτική της εκπομπή.

Από τις 5.30 το πρωί και για 4 ολόκληρες ώρες, κάθε Σάββατο και Κυριακή, η δημοσιογράφος με την σημαντική εμπειρία θα είναι στις επάλξεις και θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Είναι σαφές ότι σε μια κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, επιλέγουμε και εμπιστευόμαστε τους έγκριτους δημοσιογράφους, οι οποίοι με συνέπεια, υπευθυνότητα και σοβαρότητα μας κρατούν ενήμερους για όλα τα σημαντικά γεγονότα και μας παρέχουν ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη εικόνα για τα καίρια ζητήματα που μας απασχολούν.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η Φαίη με την αξιοπρέπεια, το ήθος, τον επαγγελματισμό της και το σεβασμό που δείχνει στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης. Είναι σημαντικό, συνεπώς, σε μια εποχή, όπου και ο δημοσιογραφικός κλάδος μαστίζεται από οξύτατη κρίση, αλλά και οι πολίτες διάκεινται με μεγάλη καχυποψία και δυσπιστία απέναντι στον δημοσιογραφικό κόσμο, να προβάλλουμε τις αξιόλογες δημοσιογραφικές δουλειές και τις σοβαρές δημοσιογραφικές ομάδες.

Με αυτό τον τρόπο, οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σκληρά και με υπευθυνότητα, θα αναδειχθούν και θα δώσουν νέα “πνοή” στο δημοσιογραφικό επάγγελμα, το οποίο βρίσκεται σε κρίση, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Η δημοσιογραφία, ωστόσο, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και καθημερινότητάς μας, γιατί μέσω των δημοσιογράφων ενημερωνόμαστε και συνδεόμαστε με ολόκληρο τον κόσμο και τα σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αλλάζοντας πολλές φορές την πορεία της ιστορίας. Άρα, αντί να διακείμεθα συνεχώς με αρνητισμό στον δημοσιογραφικό κόσμο, οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να θέτουμε τα όρια, να δείχνουμε το δρόμο και να στηρίζουμε τους σοβαρούς δημοσιογράφους, προκειμένου να επιτελούν το έργο τους αξιόπιστα, με κριτική ματιά σε πρόσωπα και καταστάσεις, αναδεικνύοντας την ερευνητική δημοσιογραφία, η οποία δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς.

Κλείνοντας το σημερινό μου κείμενο, εύχομαι στην αξιόλογη δημοσιογράφο και φίλη, Φαίη Μαυραγάνη, μεγάλη επιτυχία. Επίσης, εύχομαι στην ίδια και την ομάδα της να έχουν τη δύναμη, σε τόσο δύσκολες για τη χώρα περιόδους, να “κυνηγούν” την πραγματική είδηση, δίνοντας έμφαση στην ουσία των γεγονότων και αναδεικνύοντας τις σοβαρές και πολυσύνθετες πλευρές τους.

Καλή αρχή!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.