Γλυκός Σεπτέμβρης και Σεμινάρια “Εγκληματολογία και Δημοσιογραφία”


Ο γλυκός Σεπτέμβρης μας, με μυρωδιά σχολείου, μας περιμένει να τον “γευτούμε” και να ζήσουμε καινούργιες εμπειρίες! Κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού και φτιάχνουμε την καθημερινότητά μας με στιγμές που αγαπάμε, με φίλους μας, με πολλές προετοιμασίες για όλα όσα έρχονται και με σχέδια για ένα δημιουργικό χειμώνα. Παρά το εκλογικό κλίμα και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, εμείς είμαστε εδώ στις “εκπαιδευτικές επάλξεις” και μέσα από την σελίδα.

Ετοιμάζω,δυναμικά και με μεγάλη διάθεση για τα καινούργια ξεκινήματα, το πρόγραμμα. Ήθελα, λοιπόν, με το σημερινό κείμενο, να ενημερώσω όλους, όσοι ενδιαφέρονται για τα σεμινάρια “Εγκληματολογία και Δημοσιογραφία”, ότι μπορούν να μου στείλουν μήνυμα στο mail μου: kardaraa@gmail.com, με θέμα “ενδιαφέρον για τα σεμινάρια”, ώστε να τους στείλω τις θεματικές ενότητες και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή των σεμιναρίων, τα οποία προετοιμάζω και, καλώς εχόντων των πραγματων, θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβρη.

Σας ευχομαι ένα υπέροχο φθινόπωρο και όσο μπορείτε να ανακαλύπτετε μικρές, μαγικές στιγμούλες, που δίνουν στην καθημερινότητά σας μια νότα χαράς! Έτσι για να κρατηθούμε δυνατοί, με τα δύσκολα που μας περιμένουν…

Σας φιλώ γλυκά, σαν τον Σεπτέμβρη!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας, Ζητήματα Εκπαιδευτικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s