Χρόνια Πολλά!!


Χρόνια Πολλά σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της σελίδας! Εύχομαι υγεία και χαρά στη ζωή σας και πολλή αγάπη στις καρδιές σας!

Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί από τα όμορφα Κρέστενα Ηλείας, όπου περνάμε οικογενειακώς τις μέρες του Πάσχα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω τη φύση να ανθίζει και να γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά που στέλνει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους μας και τον κάθε ένα μας ξεχωριστά!  Είναι πολύ όμορφο να βιώνεις μακριά από το άγχος της πόλης την ηρεμία και τη γαλήνη του χωριού. Να ζεις την Ανάσταση και όλα τα υπέροχα που συμβολίζει. Πρωτίστως, την αγάπη και τη δοτικότητα.

Σαφώς, το να αγαπάς δίχως όρια και να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα είναι εξαιρετικά δύσκολο και σπάνιο. Ωστόσο, το αίσθημα που αποκομίζεις όταν “βουτάς” σε αυτό το κύμα της αγάπης είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο. Είναι ένα συναίσθημα που γεμίζει την ψυχή σου ευτυχία, σου δίνει ενέργεια και δύναμη για να προχωρήσεις. Όταν αγαπάς με όλη σου την ψυχή και παθιάζεσαι με τη ζωή και όλα όσα εκείνη έχει να σου προσφέρει, φτάνεις στην ουσία και κατακτάς ένα κομμάτι του ονειρού…

Αναμφίβολα, όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στη φύση και τις μοναδικές της ομορφιές, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε. Οι μυρωδιές των λουλουδιών, το κυματάκι της θάλασσας, ο λαμπερός ήλιος που μας χαμογελά, τα πάντα γύρω μας ενώνονται αρμονικά και μοιάζουνε με έναν πίνακα ζωγραφικής του πιο ταλαντούχου ζωγράφου!

Είναι το θαύμα της φύσης, το οποίο οφείλουμε να σεβαστούμε και να μην καταστρέφουμε, ως ανόητοι και ματαιόδοξοι άνθρωποι που νοιαζόμαστε για το εφήμερο κέρδος και πολύ λιγότερο έως και καθόλου για την ποιότητα της ζωής. Είμαστε ευλογημένοι, γιατί ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα και πρέπει να την προβάλλουμε όλοι μας και να προστατέψουμε τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές και τον πολιτισμό των αιώνων. Σε αυτό το ανοιξιάτικο φόντο, η Ελλαδίτσα μας είναι σαν να γεννιέται ξανά!!

Είναι ευκαιρία για εμάς που βρεθήκαμε στα αγαπημένα μας και πανέμορφα χωριουδάκια, έστω για λίγες ημέρες, να εκτιμήσουμε την αξία της ζωής στη φύση και να αναπνεύσουμε τον καθαρό αέρα. Επιστρέφοντας στη βοή της πόλης, θα φέρουμε σίγουρα έναν αέρα πιο δροσερό, ένα χαμόγελο αισιοδοξίας και θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας, με μεγαλύτερη χαρά, προσμένοντας τα όμορφα που (αναμφίβολα) μας περιμένουν, παρά τις δυσκολίες. Δεν υπάρχει περίπτωση…εάν πιστέψουμε πραγματικά στις δυνάμεις μας, θα τα καταφέρουμε σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς…

Θα κλείσω το σημερινό μου, ανοιξιάτικο κείμενο, με τις πιο γλυκιές ευχές στον άντρα που αγαπώ πιο πολύ από τη ζωή μου: τον Δημήτρη μου που χθες είχε τα γενέθλιά του! Να τον χαιρόμαστε, να είναι γερός, δυνατός και να ζήσει όλα όσα ονειρεύεται!! Εμείς είμαστε πάντα δίπλα του!!

Δημήτρη, σε αγαπώ πολύ και για πάντα!! Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μοιραζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια!!

Χρόνια Πολλά!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.