Δημιουργικός “πυρετός” και κράτηση θέσεων για τα σεμινάρια: “Δημοσιογραφία και Εγκληματολογία”


Μια δημιουργική περίοδο διανύω, καθώς η νέα υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, Mentorme, μόλις ξεκίνησε και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτήν, ως σύμβουλος σταδιοδρομίας. Το Πανεπιστήμιο έχει καταβάλει μια πολύ σημαντική προσπάθεια και έχει επιλέξει με αυστηρά κριτήρια τους συμβούλους σταδιοδρομίας. Αναμφίβολα,όλοι οι σύμβουλοι είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε την καθοδήγησή μας, προκειμένου να συμβάλλουμε με τρόπο ουσιαστικό ώστε τα άτομα που το επιθυμούν να κάνουν ένα δημιουργικό ξεκίνημα ή μια δυναμική συνέχεια στον επαγγελματικό δρόμο που έχουν επιλέξει. Εμείς θα τους βοηθήσουμε να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να μελετήσουν και να αξιολογήσουν όλες τις εναλλακτικές τους, να κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά εργασίας, να αναζητήσουν λύσεις σε δυσκολίες και να επιτύχουν στον επαγγελματικό χώρο που τους εκφράζει και τους ταιριάζει.

Παράλληλα, τα δυο εκπαιδευτικά προγράμματα που έχω συγγράψει και έχω αναλάβει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τίτλο “Εγκληματικότητα και ΜΜΕ: το έγκλημα ως είδηση και ως μήνυμα” και το “Αστυνομικό και Δικαστικό Ρεπορτάζ”, με Ακαδημ.Υπεύθυνο τον Καθηγητή Εγκληματολογίας, κ. Γιάννη Πανούση, συνεχίζονται, ενώ παρακολουθώ στενά την πρόοδο των εκπαιδευόμενων, οι οποίοι κατά την κρίση μου έχουν πολλά και σημαντικά να προσφέρουν στο χώρο των μίντια.

Τέλος, όπως σας ενημέρωσα σε προηγούμενο κείμενο, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ στη σελίδα, προχωρώ με “πυρετώδεις” προετοιμασίες στη διοργάνωση των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2015 στο Διδασκαλείο μου, στον Άγιο Θωμά Αμαρουσίου. Αντικείμενο των σεμιναρίων είναι “Δημοσιογραφία και Εγκληματολογία”: δυο συναρπαστικοί επαγγελματικοί κλάδοι που αλληλεπιδρούν και μέσα από το συσχετισμό τους δύναται να προκύψει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Σας ευχαριστώ θερμά για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει μέχρι στιγμής και λόγω της δικής σας ανταπόκρισης, σκέφτηκα να οργανώσω μια ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τις θεματικές και τον τρόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου, το Σάββατο 23/5/2015. Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό, όσοι θέλετε, στείλτε μου μήνυμα με τα στοιχεία σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο mail: kardaraa@gmail.com (θέμα μηνύματος: κράτηση θέσης για σεμινάριο). Σας εύχομαι μια πολύ όμορφη συνέχεια και θα είμαστε, σίγουρα, σε επικοινωνία!!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Εγκληματολογίας, Ζητήματα Εκπαιδευτικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.