Σεμινάρια παραμυθιού


“ΡΟΗ Εναλλακτικός Χώρος Συμβουλευτικής” 7 και 9 Ιουνίου 2013
«Αναζητώντας τους δράκους της ζωής μας»

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου (ώρα 6.30 μ.μ.-8.30μ.μ.), μέσα από την συμβολική προσέγγιση του Δακρυγιάννη, η σημαντική μας παραμυθού, κ. Λίλη Λαμπρέλλη, η οποία και μέσα από την δική μου σελίδα μας έχει «ταξιδέψει» στον μαγικό και υπέροχο κόσμο των παραμυθιών, με την απολαυστική συνέντευξη που μου είχε παραχωρήσει, θα μιλήσει για τη μάνα, το γιο, την απουσία του πατέρα, τους δράκους που μέσα στην χθόνια σπηλιά τους “φιλοξενούν” τη μετάβαση του ήρωα από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Κυριακή 9 Ιουνίου (ώρα 10.30 π.μ.-3 μ.μ.), θα μας πει όσο περισσότερα παραμύθια γίνεται και θα κουβεντιάσει μαζί μας για την αφηγηματική τους προσέγγιση, ξεκουκουλώνοντας δράκους: τους δράκους της ζωής μας που μοιάζουν να μας δυναστεύουν, αφαιρώντας μας τον (αφηγηματικό) λόγο, ενώ με το δικό τους άλογο θα κατακτήσουμε την τέχνη της αφήγησης.

“ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ Πολιτιστικό Κέντρο” 8 Ιουνίου 2013
«Αναζητώντας την ιδανική γυναίκα»

Στο σεμινάριο του Σαββάτου 8 Ιουνίου (ώρα 10.00π.μ.-1μ.μ.), μέσα από την συμβολική προσέγγιση της σκιαθίτικης παραλλαγής της κόρης της κυρα-Θάλασσας, η Λίλη Λαμπρέλλη θα μας μιλήσει για την παράλληλη μυητική πορεία ενός καπετάνιου και μιας γυναίκας “βουβής”, για την αναζήτηση της ιδανικής συντρόφου, για την ονοματοδοσία, για την αποδοχή της ετερότητας εκείνης (ή εκείνου) που έρχεται από “αλλού”.

Όσοι αγαπάμε το παραμύθι και θέλουμε να ξεφύγουμε από την σκληρή πραγματικότητα, ας αφεθούμε λοιπόν στον μαγικό κόσμο που μας προσφέρει η Λιλή Λαμπρέλλη, μέσα από τις αφηγήσεις της, και ας ζήσουμε λίγο κι εμείς σαν ήρωες παραμυθιού!! Αξίζει!!

Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα της ίδιας lilylambrelli.gr.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s