Νέα στήλη: “Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας”


Φίλες και φίλοι αναγνώστες αυτής της σελίδας, με μεγάλη χαρά αποφάσισα να «εγκαινιάσω» μία νέα στήλη στη σελίδα, με τον τίτλο «Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας». Σε αυτήν τη στήλη, θα μοιραζόμαστε τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς μας και θα καταθέτουμε ιδέες και προτάσεις. Στο πλαίσιο μίας τόσο δύσκολης εποχής, είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον. Όλοι μαζί πρέπει να γίνουμε μία «ανθρώπινη αλυσίδα» και να σπάσουμε τους «φράκτες» εκείνους που μας χωρίζουν από το όνειρό μας!
Στην «κοινωνία ενεργών πολιτών» όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε, να εκφραστούμε ελεύθερα και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας. Μέσα από τις εμπειρίες, τα βιώματα, τις ιδέες, τις προτάσεις μας, μπορεί να βρεθεί μία λύση στον κυκεώνα των προβλημάτων μας ή, έστω, να νιώσουμε μία ανακούφιση. Είναι όμορφο να ξέρουμε ότι κάποιος μας ακούει, μας προσέχει, μας δίνει σημασία, συμμερίζεται τα προβλήματά μας, αντιμετωπίζει και ο ίδιος παρόμοια προβλήματα, έχει τις ίδιες ανησυχίες για ζητήματα που τον απασχολούν.
Εσείς οι Έλληνες φίλοι που βρίσκεστε στο εξωτερικό, σίγουρα, έχετε πολλά να μας πείτε για τον τρόπο ζωής σας, τους τομείς που υπερέχουν στο εξωτερικό σε σύγκριση με την Ελλάδα, τον τρόπο αντιμετώπισης από τους συμπολίτες σας, τις σκέψεις σας για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα και να καταθέσετε τις δικές σας προτάσεις, βασιζόμενοι στην εμπειρία του εξωτερικού.
Εσείς οι φίλοι στην Ελλάδα, που αγωνίζεστε για ένα καλύτερο αύριο, μιλήστε μας για την δική σας κατάσταση στο χώρο εργασίας, καταθέστε τα προβλήματα και τις ανησυχίες αλλά και προτάσεις για αλλαγές.
Εσείς οι μαθητές που αγχώνεστε για το μέλλον σας αλλά ταυτόχρονα ονειρεύεστε ένα πιο όμορφο αύριο, στείλτε μας τα δικά σας μηνύματα, με τις σκέψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας.
Εσείς οι γονείς που, με τη σειρά σας, αγχώνεστε για τις σχολικές επιδόσεις των παιδιών σας αλλά και για τόσα άλλα ζητήματα που αφορούν το παιδί και τον έφηβο, μοιραστείτε μαζί μας τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας.
Εσείς οι εκπαιδευτικοί, μιλήστε μας για την εμπειρία σας στο σχολείο, τους μαθητές σας, εστιάστε στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σχολικό περιβάλλον, αλλά και –γιατί όχι;- καταθέστε μας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις.
Τέλος, όσοι έχετε πραγματοποιήσει κάποια ενδιαφέρουσα έρευνα και θέλετε να την δημοσιοποιήσετε στη σελίδα, θα χαρούμε πολύ να την διαβάσουμε.
Περιμένω όλα τα μηνύματα στο mail μου: kardaraa@gmail.com
Τα κείμενά σας θα δημοσιευτούν στη σελίδα, με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ενυπόγραφα.
Καλή συνέχεια σε όλους, όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν κάνετε!! Περιμένουμε να σας ακούσουμε. Η φωνή σας έχει δύναμη…..

Advertisements

Leave a comment

Filed under Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s