Απόψε γιορτάζουμε….


Το Διδασκαλείο μας συμπλήρωσε τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας και γιορτάζουμε απόψε!! Βραβεύουμε τους επιτυχόντες μαθητές και υποδεχόμαστε με αγάπη κι ένα γλυκό χαμόγελο τα φιντανάκια μας!!

Έχω μεγάλη αγωνία και συγκίνηση, γιατί θα δω μετά από καιρό τους παλιούς μαθητές μου, με τους οποίους έχω ζήσει όμορφες και πολύ δυνατές στιγμές. Ξέρουν, αυτοί….Κάθε τάξη έχει αφήσει στην ψυχή μου ένα “σημαδάκι”, κάτι για να θυμάμαι πάντα, να αναπολώ και να χαμογελώ γλυκά. Παιδιά με διαφορετικές προσωπικότητες, διαφορετικούς χαρακτήρες, που βρέθηκαν μαζί και έγιναν μία δημιουργική ομάδα. Τους έδωσα και μου έδωσαν πολλά! Μάθανε από εμένα κι έμαθα κι εγώ από εκείνα. Έγινα καλύτερός άνθρωπος, μέσα από τα δικά τους μάτια που με έκαναν να δω τον κόσμο αλλιώς: πιο γλυκά και να αγωνιστώ ακόμα περισσότερο για κάποιες αξίες και ιδανικά.

Παιδάκια του Γυμνασίου που τώρα ξεκινάνε την ακαδημαϊκή τους ζωή, καθώς φέτος πολλοί μαθητές μου πέρασαν σε πανεπιστημιακές Σχολές, όπως Νομική, Αρχιτεκτονική, Χημικό, Διοίκηση Επιχειρήσεων!! Τους εύχομαι, από τα βάθη της ψυχής, καλή αρχή και τους παροτρύνω να μην εγκαταλείψουν ποτέ το στόχο και πάντα να βάζουν τον πήχη πιο ψηλά και να κυνηγάνε το όνειρο!!

Το Διδασκαλείο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου, όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Τα όνειρα, αλλά και τις αγωνίες μου, τις μοιράστηκα με αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους, με τους οποίους πλέον έχουμε δεθεί και έχουμε γίνει μία οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι με στήριξαν περισσότερο από όσο θα περίμενα και χάρη σε αυτούς τώρα υπάρχει το Διδασκαλείο. Είμαι ευτυχισμένη, γιατί κάνω μία δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ και ευχαριστώ όλους τους μαθητές και τους γονείς που με εμπιστεύονται! Σε αυτό το μαγικό ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας, είμαστε συνοδοιπόροι! Ειδικά, σε μία εποχή όπου η χώρα μαστίζεται όχι μόνο από οικονομική αλλά και από την κοινωνική κρίση, έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον, για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω και να ξαναβρούμε τη χαμένη μας ελπίδα που κάποιοι “εντέχνως” μας στέρησαν.

Καλή δύναμη εύχομαι, σε όλους μας!

Leave a comment

Filed under Ζητήματα Κοινωνικά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.