ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δημιουργικά, με πολλά χρώματα και δυνατά συναισθήματα θα καλωσορίσουμε το φθινόπωρο στο blog και με την ευχή, στις δύσκολες στιγμές της ζωής, να παίρνουμε δύναμη από ό,τι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και ό,τι αγαπάμε με όλη τη δύναμη της ψυχής!!

Έκθεση με ένα δείγμα δουλειάς της Άννυς μας, μερικές από τις δημιουργίες της κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2018-19. Θερμές ευχαριστίες στη ζωγράφο Σίσι Τζούμα που μου μίλησε με ουσιαστικό ενδιαφέρον για την αγάπη της Άννυς για τη ζωγραφική, δίνοντάς της φτερά για να κατακτήσει τα όνειρά της μέσα από τις δημιουργίες της.

Το πρώτο έργο φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στον πέμπτο κατά σειρά διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, με τίτλο “Δες το Ειδώλιο Αλλιώς”. Επίσης, η ζωγραφιά της, μαζί με άλλων παιδιών, έχει αποτυπωθεί και στις εικόνες της Έκθεσης εδώ https://cycladic.gr/page/des-to-idolio-allios

Τεχνική με την τελεία τα δύο επόμενα έργα:

Αγάπη παντού!!

Η «αποκωδικοποίηση» των εγκλημάτων πάθους που για χρόνια αποτελούσαν εγκληματολογικούς γρίφους

Τα τρία επόμενα έργα είναι μελέτη στον Βίνσεντ βαν Γκογκ που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το άρθρο μου στο postmodern.gr

«Μόνο όταν πέφτω σηκώνομαι πάλι όρθιος» – Η μαγεία της τέχνης

Και μια ανάλαφρη νότα-προσκλήσεις για γενέθλια

Ονειρεύομαι τη μέρα εκείνη που η Άννυ θα επιμεληθεί καλλιτεχνικά κάποιο βιβλίο μου ή θα γράψει το δικό της παραμύθι και θα το ζωγραφίζει, όπως αγαπά να κάνει.